Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień dobedek wszystkim usilnie sie starający.:-)
Nowy Dzień, nowe staranka, nowe szanse i byc może nowe fasolineczki :-):-):-)![]()
Miłego dnia dziewczynki.![]()

ja mam urwanie glowy w robocie ..... nie doluj sie slonko !!! ;-) fasolka nie zając nie ucieknieDziewczyny załamałam się.
Mój brat tydzien temu zaręczył się. Planowali mieć ślub w 2010, ale wczoraj jednak postanowili się pobrać w lipcu 2009 r., a ja na lipiec własnie miałabym termin porodu gdybym teraz zaszła w ciążę i to prawie w tym samym dniu co ślub brata., więc teoretycznie mogłoby byc tak ,że mogłabym nie być na ich uroczystości, a tego bym nie przeżyła.....
Także muszę chociaż o miesiąc przełożyć staranka, to poród by był pod koniec sierpnia.
Każdy ma swoje plany-wiadomo nie będą wszystkiego uzależniać od mojego ewentualnego brzucha, ale kurde dosyć, że będę na weselu z brzuchem, ani się napic ani wytańczyć to jeszcze muszę przełozyc staranka żeby czasem nie rodzić w tym czasie....
Ale mam doła......
podobna sytuacje miala moja siostra cioteczna miala termin na 28.08.08 a jej siostra rodzona slub 13.09 w efekcie aga urodzila 23.08 i na siostry slubie i weselu byla mimo bardzo dlugiego i ciezkiego pobytu w szpitalu (cesarka) owszem byla na weselu w kratke i napewno nie zaszalala ale byla wiec sie nie stresuj ok
co ma byc to bedzie i dacie napewno rade!!! 

Dzień dobedek wszystkim usilnie sie starający.:-)
Nowy Dzień, nowe staranka, nowe szanse i byc może nowe fasolineczki :-):-):-)![]()
Miłego dnia dziewczynki.![]()

gdyby nie wy to pewnie bym już zdołowana chodziła
a tak jako tako sie trzymam. Mam troche pecha bo moje cykle mają po 36 dni i strasznie dłuży mi sie czas... no ale co począć