Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja widzenie udałoa może jednak Wy go widzicie?

dzieki nenusHej dziewczynki, jak Wy dużo piszecie
super!!!!!!
oj, trzymam kciki.

biedne maleństwo ale trzeba wierzyc ze lekarze znajda przyczyne i wszystko bedzie w porządkuA ja Was proszę o modlitwę bo córeczka mojego męża brata jest w szpitalu a nie ma jeszcze 2 tygodni, lekarze na razie nie wiedzą co jej jest.
napewno sie za nia pomodle!Eve mama nadzieję, że kwiecień sie zmieni na styczeń i że bedziemy razem na placyku zabaw na gołąbkach z maluszkami niedługo szalec:-).
ale by bylo super! i dobrze wiedziec ze bedzie ktos znajomy bo kolo mnie to nie ma na co liczyc myslalalam ze czekaja mnie juz samotne spacerki 

Madzio a jak ty sie czujesz? szczęśliwa? :-)
, więc nie o mnie chodzi
. Ja nie jestem jeszcze mamą, ale w niedzielę zobaczyłam upragnione dwie krechy
. W piątek wizyta u gina, a czuję się średnio
Madzio1980 a co to jest ta cytomegalia;-)
Witajcie
Kochana trzymam kciuki, żeby się udało. Nam udało się dopiero w cyklu w którym zastosowałam testy owu i to już za pierwszym razem
. Życzę aby i Tobie się tak poszczęściło
![]()

hmmm.... pytanie jak wyglada @ normalnie skoro ta @ trwala np krocej i byla mnie "obfita" to moze cosik tam siedzi w srodku;-) nie czujesz sie jakos inaczej jak na ta faze cyklu?? a jezeli to nie mala niespodzianka to nie wiem moze pogoda ma nawet na nas wplyw .... smaa nie wiem
![]()

Masz rację Calla, jak sie starasz o dziecko to takie krótkie cykle sa fajne, bo szybko czas leci, ale pomyśl tak normalnie w życiu to zanim się jeden cykl dobrze się nie skończy to kolejny juz mi się rozpoczyna, @ mam 13 razy w roku... bleeeElisabeth w sumie to dobrze Ci z tymi cyklami, ja mam o połowe dłuższe ostatni 36dc, więc to cała wieczność![]()