Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczynki, a ja strasznego doła złapałam, siedze i rycze jak bóbr, najpierw ten beznadziejny lekarz potem jak powiedziałm mamie o badanach to mi na to zebym sie nie wygłupiała z badaniami , a na koniec brat stwierdził, że powinnam się wziąsćw końcu do roboty .................................................................
Kurcze przecież ja nic innego nie robie, wszystko jest podpoządkoane pod cykl ,owulacje, staram sie ale co ja mogę poprostu nie wychodzi i tyle...............:--
-( Czasem juz nie daje rady, napawdę....
Skarbie nie martw się. Ja tylko robiłam badanie na tokso i zaszczepiłam się przeciwko żółtaczce moja gin stwierdziła, że to wystarczy.Hej dziewczynki, a ja strasznego doła złapałam, siedze i rycze jak bóbr, najpierw ten beznadziejny lekarz potem jak powiedziałm mamie o badanach to mi na to zebym sie nie wygłupiała z badaniami , a na koniec brat stwierdził, że powinnam się wziąsćw końcu do roboty .....

a ja mam dzis jakis kiepksawy humor, niedojz ze sie poklocilam z mezem,, to jeszcze jakies 3 ogromniaste 3yfy wyskoczyly mi po prawej stronie i wygladam ochydnie..:// jutro za to biore wolne musze sie wkoncu wyspac..chociaz z tego sie ciesze..
hej dziewczyny!
Ale mam dzisiaj zły dzień...w nocy jakoś spać nie mogłam, jak już zansęłam to miałam jakieś pokręcone sny i wstałam lewą nogą...taka "czarna środa" od rana. Ale bb jak zwykle podnosi na duchu, więc prześledziłam co naprodukowałyście i oto:
Eve84 -z tego co piszesz to wnioskować mozna że Twój M juz gotowy na dzidziusia;-) :-) wspaniałe wieści zatem, więc Ty kochana zbieraj siły na styczniowe staranka!
oj chiba tak wczoraj go zapytalam czyżby odczuwal juz instynkt tatusiowy a on powiedzial ze chyba juz tak 

a mi teraz jest ciezko uwierzyc w to co uslyszalam!!!
i zaczelismy sie sprzeczac ;-)kiedy zaczac starania bo on sie uparl zeby malenstwo nie urodzilo sie w miesiacach zimowych
i nagle wypalil ze to on juz woli JUZ zaczac to by sie urodzilo w wakacje
wiadomo ze teraz to nie zaczniemy bo ja chce badania porobic itp ale cos mi sie wydaje ze ten styczen to faktycznie staje sie realny! 

ale sie ciecze :-)jasne ze sa szanse!!! i w dodatku z 18 dniowym opoznieniem @ dawaj te wyniki betki szybko bom ciekawa!!!!Witam dziewczyny
Czytając wasze posty nabawiłam sie odrobiny optymizmu.
Moje objawy to: brak miesiączki, brak apetytu, temp 37,2 i dziwny ścisk w dole brzucha... nie licząc koszmarnego bólu pleców :/
Idę jutro na badanie beta... może mnie wreszcie dopadło
Jak myślicie są jakieś szanse??

zaciskam kciuki zeby @ nie przylazla!!!!! ;-) piekne te objawy masz!Ja jestem przekonana, że wielkie!
Ja też czekam, choć jeszcze kilka dni do miesiczki, ale za to:
- temperatura w górę pnie się dzielnie
- jajnik, ten z którego była owulacja, kłuje i ćmi na przemian
- w pachwinie ciągnie - to ponoć mamcica
- plecki mnie bolą, zwłaszcza w nocy i rano
przebieram już nóżkami.
Jak myślisz? Jest jakaś szansa?!?!? hihihi ;-)
nie smutaj sie slonko!!!!Hej dziewczynki, a ja strasznego doła złapałam, siedze i rycze jak bóbr, najpierw ten beznadziejny lekarz potem jak powiedziałm mamie o badanach to mi na to zebym sie nie wygłupiała z badaniami , a na koniec brat stwierdził, że powinnam się wziąsćw końcu do roboty .................................................................
Kurcze przecież ja nic innego nie robie, wszystko jest podpoządkoane pod cykl ,owulacje, staram sie ale co ja mogę poprostu nie wychodzi i tyle...............:--
-( Czasem juz nie daje rady, napawdę....
bedzie dobrze! a co do badanek ja tez chce zrobic wszystkie skoro mamy taka mozliwosc zaplanowania wszystkiego to czemu nie dopiac na ostatni guzik
ciekawa jestem tylko jaki koszt moze byc badan typu cytomegalia i tokso??Kochanie kobietki w ciazy wygladaja slicznie a nie ochydniea ja mam dzis jakis kiepksawy humor, niedojz ze sie poklocilam z mezem,, to jeszcze jakies 3 ogromniaste 3yfy wyskoczyly mi po prawej stronie i wygladam ochydnie..:// jutro za to biore wolne musze sie wkoncu wyspac..chociaz z tego sie ciesze..
co to sa 3 syfki udawaj ze ich nie ma olej wszystkie zmartwienia i mysl tylko o jutrzejszym wylegiwaniu sie do 12ej w łużeczku 
witajcie :-)
u mnie 18 pazd bylby 28 dzien cyklu. a 21 pazd- 31 dc. zazwyczaj mam 31-dniowe, tylko ten ostatni tak wyskoczyl z nie nacka po 28 dniach.
wiec czekam jeszcze 6 dni do testowania.
kto ma jeszcze jakac wazna date w tej okolicy?-bedzie nam razniej czekac !
;-)