Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To co Ty będziesz w nocy robić.....???;-);-);-);-)

;-)na pewno :-) już się doczekać nie mogę bobaska na świecie, lub chociaż wiadomości co to za płeć :-) teraz rodzi się masa chłopaków, więc może będzie chłopak zgodnie z nadzieją Kochanego? Czas pokaże:-)Imagination- wspolczuje obiawow ciazowych, nalezysz do grupy kobiet ktore ciezko przechodza ciaze, ale jak dzidzia sie urodzi to napewno wszystko wynagrodzi;-)
Myślę, ze to może mieć teraz swój oddźwięk...
tak pysznego obiadku dawno nie zrobiłam, albo poprostu mój apetut tak go dowartościował
W ogóle zmieniło mi się kulinarne upodobanie... na początku ciąży śledź gonił śledzia, dziś rano prawie je zwróciłam...
za to jabłka mogłabym jeść kilogramami:-) Dziwnie:-)
Dziewczyny, która z Was będzie testowała około 10 grudnia ?????[/B]
Smutno mi samej :-)
Olcia,zapewniam Cie,ze w tym czasie nie bedziesz sama,kazda ze staraczek zdaje mi sie,ze bedzie liczyla na ten wyjatkowy prezent swiateczny i zrobi tescik..ja rowniez oczywiscie...
No tak tak masz racjekatarzynak83- ja na usg ide w poniedzialek..staram sie nie martwic i napewno wszytsko jest ok.. ale ja zawsze bylam panikara stad moze takie glupie obawy..
ty mi mowisz zebym sie nie martwila a sama sie martwisz..![]()

Jejju ale bym chciała zeby maluch już był większy...nie moge sie doczekać...

czynki!dzisiaj mam mega dola.nic dla mnie nie ma sensu.przyszlam z pracy polozylam sie i do teraz caly czas plakalam.moj mezulek juz nie daje ze mna rady(nie dziwie sie mu).nie wiem co sie ze mna dzieje,ale juz nie daje rady sama ze soba.sama nie wiem,czy to ma zwiazek z chcianym dzidziusiem,czy wogole cos mi siadlo na dekiel,a moze depresja?moja owulka ma byc 26 pazdz..czy tym razem sie uda?ktora z was jest w tej fazie cyklu co ja?zazdroszcze tak bardzo dziewczynom,ktorym sie juz udalo.mi sie juz chyba nigdy nie uda.co mam robic?pomozcie!!!
, ale z założeniem że nic z tego. Musicie najwyraźniej podszkolic sobie technikę robienia dzieci, więc na technice a nie skutku sie skupcie.
.