Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam Wszystkie Mamusie
Pierwszy raz odzywam sie na forum chociaż od jakiegoś czasu dość intensywnie was czytam.Mamą jeszcze nie jestem ( chyba) aczkolwiek starania z mężem rozpoczelismy dopiero w tym miesiącu.Czekamy teraz czy okres sie pojawi czy nie
Wasze forum to prawdziwa skarbnica wiedzy.Ponieważ jeszcze nie mamy dziecka i z męzem jestesmy zupełnie nowi w tym temacie chłoniemy wiedze jak gąbka
Pozdrawiam wszystkie mamutki na forum![]()
Adivo z tymi objawami w drugiej połowie cyklu to jest tak, że na dwoje babka wróżyłaTe wszystkie objawy są tak bardzo do siebie podobne że tylko subtelna różnica jest między zaciążeniem a kolejnym napadem @
Trzymam kciuki żeby Ci się szybciutko udało zafasolkować :-)

Dziewczyny, a jak to jest z tą temperaturą w drugiej połowie cyklu? Pisałyście chyba, że ona stopniowo rośnie, z dnia na dzień, a potem nagle przed miesiączka spada. Na ile dni, (godzin) tak mniej więcej owa tempka leci w dół? I czy ten wzrost temperatury jest znaczny? Bo ja normalnie to jestem raczej zimnokrwista i średnio mam około 36,4. Od paru dni czuję się śpiąca i "wypluta" i sprawdzam sobie tą temperaturę i wczoraj miałam 36,8, a dziś już 37,3. Czy może być taki wzrost na Fasolcię, czy jest to normalne, czy po prostu jakieś choróbsko mnie dopadło?
. Cykl, w którym zaszłam w ciążę był pierwszym, w którym nie mierzyłam temperatury. Wiem tylko, ze w ciąży wyższa temeratura się utrzymuje i nie spada. Mi spadała tego samego dnia co miałam dostać miesiączkę, tak o kilka kresek ale pod warunkiem, że miałam dostać tak za kika godzin. Jesli miałam dostać wieczorem to rano jeszcze nie obsrwowałam wyraźnego spadku temp. Teraz to już nawet nie wiem jak to u mnie wygląda bo od dłuższego czasu mierzę tylko do momentu stwierdzenia dni niepłodnych...Dziewczynki mam w piatek imprezę zapewne wszyscy będą troszkę pić jak myślicie czy ja tez mogę bo mam taką malusieńka nadzieję ze tak fasolinka juz jest pod moim serduszkiem![]()

Klaudiu, a co tam u Ciebie? Przyszła @ czy możemy powolutku myśleć o gratulacjach?