Witajcie dziewczyny....;-)
Pixellko dbaj o siebie teraz bardzo Kochana.... trzeba być dobrej myśli, a my tutaj będziemy Cie w tym wspierać
Elisabeth super ze dzisiaj juz lepiej, ja wczoraj własnie wspominałam ze w tym cyklu postawiłam własnie na "spontan"

, bez żadnych testów owu, mierzenia tempki itd bo zaczęło mi to źle działać na psyche, za bardzo sie tym przejmowałam wszystkim

.... zobaczymy jak teraz bedzie....
Kinguś no to super wieści, teraz tylko liczyć dni i do dzieła.... ;-)
Adolfinko masz świętą rację... taki nasz los, że nigdy nie możemy do końca odetchnąć...... mam taką dobrą koleżankę która kiedyś mi powiedziała, że ona najbardziej ceni i podziwia ludzi którzy mają w sobie prawdziwą pokorę.... coś w tym jest... niełatwo umieć godzić sie z tym co zycie niesie i akceptować...... ale jakie mamy inne wyjście?....

ja wierzę, ze życie każemu wszystko wynagradza tylko na wszystko przychodzi odpowiedni czas....
Izabell96 trzymam kciuki za piękne krechy ;-)
Romka najlepiej zadzwoń i popytaj, hormony nie wszystkie placówki oznaczają, ja dla przykładu dowiadywałam sie o progesteron i robia prawie wszędzie to akurat, ale wahania cenowe rzeczywiście są, a nie warto przepłacać...
a u mnie powoli zaczynają sie staranka.... tak bym chciała.... same wiecie......