reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
adolfinko, niestety tak to jest...ale trzeba wierzyć, jak ne tym razem to następnym mi sie uda...trzeba walczyc az do skutku...
pewnie ze trzeba wierzyc i walczyc , ale czasem tak mysle ze kazdy ma cos tam z gory zaplanowane, ze te problemy w zyciu nas uszlachetniaja i ucza zycia , czasem na glowie stajemy i nic to nie daje a innym razem nic nie robimy i wszystko jest super
wszystko zalezy od Boga i wierze w twoje szczescie , tylko sie nie poddawaj i nie denerwuj, co by nie bylo to bedzie dobrze :tak:
odpoczywaj pixellko, i dawaj znac jak sie czujesz

Witajcie dziewczyny....;-)
Pixellko dbaj o siebie teraz bardzo Kochana.... trzeba być dobrej myśli, a my tutaj będziemy Cie w tym wspierać:tak:
Elisabeth super ze dzisiaj juz lepiej, ja wczoraj własnie wspominałam ze w tym cyklu postawiłam własnie na "spontan":-p, bez żadnych testów owu, mierzenia tempki itd bo zaczęło mi to źle działać na psyche, za bardzo sie tym przejmowałam wszystkim:baffled:.... zobaczymy jak teraz bedzie....:-p
Kinguś no to super wieści, teraz tylko liczyć dni i do dzieła.... ;-)
Adolfinko masz świętą rację... taki nasz los, że nigdy nie możemy do końca odetchnąć...... mam taką dobrą koleżankę która kiedyś mi powiedziała, że ona najbardziej ceni i podziwia ludzi którzy mają w sobie prawdziwą pokorę.... coś w tym jest... niełatwo umieć godzić sie z tym co zycie niesie i akceptować...... ale jakie mamy inne wyjście?....:dry: ja wierzę, ze życie każemu wszystko wynagradza tylko na wszystko przychodzi odpowiedni czas....
Izabell96 trzymam kciuki za piękne krechy ;-)
Romka najlepiej zadzwoń i popytaj, hormony nie wszystkie placówki oznaczają, ja dla przykładu dowiadywałam sie o progesteron i robia prawie wszędzie to akurat, ale wahania cenowe rzeczywiście są, a nie warto przepłacać...

a u mnie powoli zaczynają sie staranka.... tak bym chciała.... same wiecie......:blink:

dziewczynki dzięki za gratulacje..niestety prucz ciazy mam tez gorączke wysoką z niewiadomej przyczyny i antybiotyk....(dreszcze>38st...własnie wróciłam od gina...) 2 tyg zwolnienia...i byc może nic z tego nie wyjdzie...tak ginka zawyrokowała...puki nie krwawię jest ok.
zobaczysz,ze bedzie dobrze.trzymam mocno kciuki.dbaj o siebie i swoj skarb.pozdrowka!!!:tak::tak::tak:

Wiecie co tak sobie mysle ze my ciagle mamy pod gorke, od @ nie mozemy sie doczekac staranek,jak juz sa nie mozemy doczekac sie @ a jak nie przyjdzie juz niby takie szczesiwe ze jest fasolka , a potem kolejne nerwy kazdy tydzien ciazy przynosi kolejne zmartwienia niby cieszy ze konczy sie pierwszy trymestr ale matrwi kolejny , nie mozemy sie doczekac porodu a wtedy jak juz jest malenstwo martwimy sie o kazda noc, potem miesiac i kazde lata az do 18 hehe ciagle radosci przeplatane z nerwami i obawami szok , dziwne to zycie to tak apropos Pixellki niby wielka radosc a z drugiej strony ma takie zmartwienie czy bedzie ok nie mogloby to byc tak beztrosko
pixellko jak widzisz takie zycie , bedzie dobrze zobaczysz ale nic za latwo nie moze przyjsc bysmy to dobrze docenili
Lepiej bym tego nie ujela,madra z ciebie babka Adolfinko!!!:tak::tak::tak:

reklama
Do góry