Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niestety nie mam z nią kontaktuproszę nam tu wracać i to szybciutko
a własnie dziewczyny czy ktoś ma jakikolwiek kontakt z moniau, nie odzywa się od ostatniego usg w ogóle, martwię się
jestem z tobą, a moze dzidzia przyjdzie jak sie nie bedziecie "starac" tylko spontanicznieKingus, tikanis super wiesci
A ja dziwczynki przemyslam sobie dzisiaj wszystkie za i przeciw i stwierdzilam ze odkladam starania, skoro dzidzia nie chce sie urodzic za granica to moze zechce w ojczyznie jak wrocimy do polski za jakies 3 lata
jestem mloda i mam czas jeszcze na dzieci, a teraz chce sie jeszcze nacieszyc swoboda i byciem tylko we dwoje
Bardzo kochan dzieci i zrobie wszystko zeby je miec tylko jeszcze najwidoczniej nie moj czas zostac mama nic na sile :-)
oj takWitaj skarbie:-) A Ty jak się czujesz? Zmęczona bardzo? Buziaczki![]()
a pewnie ze idz do obu,co Ci szkodziPowinnam iść do obu?![]()
nie grozi,luteina nie ma nic do tego, tez bralam wyreguluje cykl i podtrzyma ewentualna ciąże-same korzysciedziewczyny jeszcze jedno wpadlo mi do glowy... moze bede brala luteine... przynajmniej wywolam owu .... co myslicie... ? kiedys bralam luteine na wywolanie miesiaczki
boje sie tylko czy po niej nie grozi mi ciaza mnoga :-)

Elisabeth super ze dzisiaj juz lepiej, ja wczoraj własnie wspominałam ze w tym cyklu postawiłam własnie na "spontan", bez żadnych testów owu, mierzenia tempki itd bo zaczęło mi to źle działać na psyche, za bardzo sie tym przejmowałam wszystkim
.... zobaczymy jak teraz bedzie....
![]()
A bardzo dobrzeA jak samopoczucie u Ciebie?
Tylko nie lubię czekać no ale trudnoJa myślę, że to bardzo dobre wyniki.Dziś (10dc) zrobiła mi usg, endometrium miało 7mm i sprawdziła czy mam pecherzyk i były, ten dominujący miał.. no własnie z wymiarami dziwnie bo z jednego profilu 12 mm a z innego 17 mm...
Dziewczynki prosze o komentarze, co sądzicie o tych wymiarach i czy któraś miała monitoring i czy się udało... dzięki z góry.
zobaczymy co mi powie w piatek, choć teraz mam trochę namieszane w głowie, bo moje znajome mi mówią, że ta pani do której chodzę to zły lekarz... kurde, ale słyszałam tez dobre opinie o niej... No nic ważne że mam net i Was i bedę kontrolować to co ze mną będzie robić... w sumie w pierwszej ciąży do niej chodziłam i byłam zadowolona... ach... męczące jest to wszystko...staram się nie nakręcać...