Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie staram się też źle,:-mam nadzieje kochana,ze to dobre znaki tzn.nie bedzie@.trzymam kciuki.buziaki!!!;-);-);-)hej wróciła z pracy i tak źle się czułam miałam straszne mdłości, czyżby tak wcześnie miały się pojawić, i do tego jeszcze trochę zakuwało w dole brzucha ale chyba to dobre znaki.
witamdziewczyny a mam takie pytanie...czy badania hormonalne wykonuje sie w specjalnej placowce?z gory dzieki za odp.
staramy się już półtora roku i nic czasem mysle ze chyba nie jset mi dane zostać mamą...lekarze mowia ze wszystko ok ale chyba jednak nie skoro nie moge zajsc w ciaze. 29 ide do gina na kontrole...zobacze co tym razem mo "wymysli" podobno da mi skierowanie na droznosc jajowodów? czy ktoś coś o tym wie - co to takiego??
Tak bardzo mi przykro.pare dni temu mialam to samo,ale nie poddawaj sie ,my sie nigdy nie poddajemy.pomysl!ile jeszcze cykli przed toba,ile szans.usmiechnij buzke,napewno w koncu sie uda.cierpliwosci juz brakuje,wiem,ale nie trac nadziei,nigdy!!!!!!!!czujesz?poszlo miliony fluidkow do ciebie:-);-)![]()

PRZYCHODZI CZAS JAJECZKOWANIA MIERZENIA TEMPERATURY OBSERWACJI ITD - CZYLI CZAS NADZIEJI MOŻE TYM RAZEM SIĘ UDA...29 idedo gina mam nadzieje ze da mi dobre wiadomosci