Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluję:-) spokojnej ciąży życzę. I znowu jestem pierwsza do fluidkówHej dziewczynki dziś za testowałam dwa dni po @ i są || ale jestem szczęśliwa, przesyłam fluidki oczywiście :-):~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hej dziewczynki dziś za testowałam dwa dni po @ i są || ale jestem szczęśliwa, przesyłam fluidki oczywiście :-):~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hej dziewczynki dziś za testowałam dwa dni po @ i są || ale jestem szczęśliwa, przesyłam fluidki oczywiście :-):~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-)
:-)Hej dziewczynki dziś za testowałam dwa dni po @ i są || ale jestem szczęśliwa, przesyłam fluidki oczywiście :-):~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kochana, zazdrosze Ci wyjazdu... ja dzis wspominałam jak we wrześniu z mężem zrobiliśmy sobie wypad na mazury... echhej dziewuszki, zaraz wyjezdzam na romantyczny weekend do spa kurcze trzymajcie kciuki obym trafila w owulke , bedziemy sie przytulac jak tylko sie da tylko oby natura nam pomogla i oby owulka nie przyszla sobie później milego weekendziku i coby w poniedzialek jak wroce bylo pelno fasolek hehe i u mnie jedna

Wow! Gratulacje! Życzę spokojnej ciąży! :-)Hej dziewczynki dziś za testowałam dwa dni po @ i są || ale jestem szczęśliwa, przesyłam fluidki oczywiście :-):~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Buziaki!