Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lepiej bym tego nie ujela...pozdrawim Was,sorki,ze ostatnio sie nie udzielam....wpadlam w jakis dol i powoli z niego wychodze....
;-)
. Jak dobrze pamietam to chyba zaiwszacie usilne stranak nad poczeciem maleństwa ale nie odkładacie ich zupełnie

.Ciesze sie, ze juz twoje chwilowe załamanko mija i, ze znow jeses między nami Staraczkami;-)
. Jak dobrze pamietam to chyba zaiwszacie usilne stranak nad poczeciem maleństwa ale nie odkładacie ich zupełnie
.
Kochana a skad jest ten lekarz?
nie staranek nie odkladamy,tylko wrzucam na luz!!!!!!!!! ten lekarz wspolpracuje z klinika bezplodnosci(strasznie brzmi...)w bydgoszczy,ale przyjmuje w prywatnym gabinecie.
ja nie owuluje bez lekow przyczyna tego jest PCO ( zespol policystycznych jajnikow )
ale pocieszajace jest to ze mozna latwo wywolac owu lekami np. CLO na rosniecie pecherzykow i PREGNYL na ich pekniecie
Badanie na droznosc jajowodow nazywa sie HSG mozecie bardzo duzo poczytac o tym w necie, mnie tez to czeka ale dopiero w maju 2009, bede robic prywatnie wiec wrazie czego wezme znieczulenie dozylne " dolargan "
po hsg nie trzeba lezec w szpitalu, zostajesz tylko na ok 2 godzinki na obserwacji i wracasz do domu
Dzieki za informacje...napewno pójde na to badanie tylko nie wiem kiedy bo nie wiem jak beda zapisy na to robili. A ile będziesz płaciła za to badanie prywatnie?? może też bym sie wybrała na to prywatnie??
... poprostu przestaje o tym myslec co ma byc to bedzie...oczywiscie ide do lekarza i na badanie drozności jajowodów.... I tak trzymaj kochaniutka,ja zrobie tak jak ty.witajcie
wiecie co... postanowiłam że w tym miesiąci trochę wyluzuje....podobno wtedy sie zachodzi w ciąże gdy się o tym nie myśli...oczywiscie zaczynam staranko ale nie z myślą "musze zajśc w ciąże tym razem bo jak nie to się świat zawali"... poprostu przestaje o tym myslec co ma byc to bedzie...oczywiscie ide do lekarza i na badanie drozności jajowodów....
zyczę pogody ducha ale Was bo ostatnio bardzo zimno się robi - a w takie zime dni to można sie z mężem poprzytulac ;-)
;-)
;-)Ja bede robic w krakowie, zastanawiam sie nad dwoma klinikami " leczenia bezplodnosci " w jednej koszt HSG to 300 zl w drugiej koszt to 600 zl, i nie wiem ktora klinike wybracchyba jeszcze poczytam sobie troche w necie o tych klinikach
Milej i owocnej nocki dziewczyny :-)
mi to cos sie wydaje drogie staraczki ,ze na swieta bozego narodzenia bedziemy mialy prezenty od gwiazdora![]()