Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aga czyzby najbliższe dni tez nalezały do ciebie:-):-):-):-)
U mnie owulka za kila dni tak około 29 pazdziernika, ale juz sie nie moge doczekać.

dziewczyny ja tylko na moment chciałam zameldować, że dzidzia rośnie i ma się dobrze, serduszko bije, maluszek ma 11,6 mm
wsszystko zgodnie z moimi oblizeniami
i mam się nie martwić brakiem jakichkolwiek bóli, mdlości itd. macica pieknie przygotowana, rozciagnięta, więc powinno byc tym razem latwiej:-)
a teraz przesylam fludiki, bo jeszcze w tej całej niepewności tego nie robiłam
_ _
_ _
_ _
_ _
_ _
_ _
_ _
to miało byc coś na ala dwie kreseczki, ktorych wam bardzo życzę![]()
Tym razem wzięłam sobie na luz....(prawie połwa cyklu i się udało) teraz tylko przyjemności i mocne postanowienie nie wyorbażania sobie i NIE czytania...

Wielkie dzieki za odpowiedz , martwi mnie to ze po clo porosly mi woreczki GIGANTY az 3,5 cm , bylam w srode na usg i gin stwierdzil ze on wyglada tak jak by chcial juz peknac , przewaznie z takich woreczkow robia sie juz torbiele ale u mnie niby taki mial wplyw clo , przed chwila robilam siusiu i na papierze sobaczyla odrobine sluzu przezroczystego ale to naprawde byla odrobinka
to juz raczej torbiele a nie pecherzyki 

dziewczyny ja tylko na moment chciałam zameldować, że dzidzia rośnie i ma się dobrze, serduszko bije, maluszek ma 11,6 mm

no to ja tez witam!!! staramy sie juz prawie od roku... i nic... mam juz powoli dosyc, wiec mysle ze miedzy innymi starajacymi sie bedzie mi lzej![]()

:-);-)