• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starające się 2008

reklama
hej Lilu. dzieki za powitanie. ciesze sie bo wreszcie mam wsparcie starajacych sie rowniez. myslalam ze jestem z tym sama

Nie, nie jestes z tym sama, jest tu nas bardzo duza grupa dziewczyn z tym samym problemem :tak: zagladaj i pisz do nas czesciej :tak::-) A ile sie juz starasz tak dla przypomnienia ? bylas juz u lekarza, postawil jakas diagnoze ? moze wspominalas o tym w wczesniejszej wypowiedzi ale mam skleroze i niestety nie pamietam.:sorry2::zawstydzona/y:
Kingus- masz racje dziewczyny dzialaja :rofl2:

Ostatnia edycja:
mnie dodatkowo wspiera maz. ale staramy sie juz od roku o amelke a moze o alana sama nie wiem.....i co miesiac to samo rozczarowanie, wiesz jak to jest

a bylas u lekarza, po roku nieudanych staran powinno sie zglosic do ginka iporobic badania, szkoda marnowac wiecej czasu jak moze wystarcza leki i Amelka lub
alanek zagoscie w brzuszkowym domku :tak:
Przez troszke moge nie odpisywac na wposty bo ide sie wypluskac, zaniedlugo wracam spowrotem :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry