reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

oby moja senność była pozytywnym zwiastunem;-)

Mój m, też mi to mówi od wczoraj ale ja postanowiłam sobie, że nie będę się nakręcać aż do zrobienia testu, aby się nie rozczarować.

reklama
wanilia_sky mój M kupił mi wczoraj test:tak:chciał żebym zrobiła,ale ja :no: nie mam zamiaru...powiedziałam,że zaczekamy na @ cierpliwie...a ten teścik zostawimy na następny cykl:tak::-)
Nie warto sie nakręcać bo pózniej bardzo boli...:wściekła/y:

majeczko, mój m też mi wczoraj kupił test bez mojej wiedzy, chciał abym już go zrobiła, ale ja czekam cierpliwie do conajmniej trzech dni po spodziewanej @, jeżeli do tego czasu nie przyjdzie zatestuje

Dzień Dobry Dziewczyny :)

Wystapił dziś u mnie jakis dziwny objaw.Bóle przed okresowe znikneły i zastąpił je taki jakby ciężar w dole brzucha.Zaznaczam że pierwszy raz tak mam.Może to wynik stresu...A moze czegos innego :)))) ale nie uprzedzajmy faktów

Widze że niektorzy nie zauważyli teściku Viki bięgnę wiec z pomocą i załączam go tutaj
ImageShack - Hosting :: dsc00672ro4.jpg

Może sie pojawić tak że nie otworzy wam odrazu fotki tylko strone głowną,więc najlepiej skopiujcie sobie ten adres i wklejcie :)

Buziaki dla obecnych i przyszłych mam :)

Dokładnie dziewczyny nie warto sie nakręcać ja ostatnio płakałam jak zobaczyłam@ ale było by super jak byśmy wszystkie teraz zafasolkowały:tak:

wanilia_sky zauważyłam dzis dodatkowe wypryski:-( ojejku...
Przewlekające się oczekiwanie przyprawia serce o chorobę, ale rzecz upragniona — gdy już nadejdzie — jest drzewem życia.
ten cytat pochodzi z Biblii-uważam,że świtnie oddaje to co czujemy...

reklama
Do góry