Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze raz GRATULUJE
Ja w samym centrum nie mieszkam, ale mam niedaleko i tak sie sklada ze w tygodniu bede w centrum bo musze jechac do TAX-u wiec zajde do wszystkich Boods-ow po drodze :-)
A tak wogole dziewczyny pomyslicie ze jestem stuknietawczoraj robilam test, TAK i posalam ze niestety I kreska, ale po blizszym przyjzeniu sie testowi pod switlo widzilam cien drugiej kreseczki
w sumie nadal widze
tylko musze sie pozadnie przyjzec bo inaczej go nie widac, kazalam sie mojemu M dokladnie przyjzec ale on widzi tylko jedna gruba kreske w okienki C
i nie wiem czy to moja wyobraznia dziala
bo przeciez mam moze 0.00001 % zajscia w ciaze przy cyklu 65 dniowym i bezowulacyjnym
Chyba musze sie wybrac do okulisty
![]()

No to kochana teraz to juz musisz zrobic drugi test, bo umieram z ciekawosci :-)
Dzisiaj bylam na stronce z wynikami pozytywnych testow, ktora zamiescilas ostatnio...widzialas u siebie jakies podobienstwo?
Mam nadzieje, ze to pozytywny cien![]()
bede czekac na dobre wiadomosci![]()
zaraz sprobuje skopiowac 

Hejtakzaraz sprobuje skopiowac
![]()
![]()
mniej wiecej byla taka![]()

tylko strasznie blada i prawie niewidoczna. Mam nadziję, że jednak jest :-)
Zrobiłam test (wieczorkiem z niecierpliwości) i wyszedł negatywny :-(. Od rana czuję piersi jak na @ (lekko opuchnięte i wrażliwsze) a @ nadal nie ma. Czy możliwe, że test jeszcze nie wykrył ciąży?? Jak @ się nie pojawi to w środę zrobię betę i bedzie wiadomo.

Życze owocnych przytulanek :-)Pysia masz rację chyba jutro musimy poprzytulać się z M. Do wczoraj temp 36,5 a dzisiaj już 36,7. Mam nadzieje że zdążymy, chciała bym dać prezent M na urodziny (6.12). Był by najlepszy z dotychczasowych.:-)
:-)