Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana, skoro 5 testów wyszło Ci na plus, to nic innego nie pozostało jak sie cieszyć!!!!!! Do tego te objawy, piękne :-) Ja do dnia dzisiejszego mam odruchy wymiotne, wiec to jak najbardziej objaw :-)Zrobilam 5 testow w tym ostatni w dzien spodziewanej ,,zmory,, i wszystkie sa poz. bylam tez oddac siuski do analizy i czekam jeszcze na wynikimnie tez bola cycuchy i tak jakby byly bardziej sprezyste, brzuchol mnie czasem zakluwa ale jest si.
dzisiaj jak wstalam to mialam odruch wymiotny ale ogolnie to nie wiem czy to objawale mozemy testowac kolezanko tak dla pewnosci 6 raz
![]()
DZIEKIKochana, skoro 5 testów wyszło Ci na plus, to nic innego nie pozostało jak sie cieszyć!!!!!! Do tego te objawy, piękne :-) Ja do dnia dzisiejszego mam odruchy wymiotne, wiec to jak najbardziej objaw :-)
Gratuluję!!!!!!
w takim razie ciesze sie za nas obie
i te liczenie płodnych dni i owulki - dobija!!!! Ważne by nie przytulać się przed @ bo można wywołać przedwczesne poronienie. Ja brałam tabl anty 5 lat (nie biorę od marca) a czuje, że dopiero teraz (trzeci miesiąc) mam objawy jak na owulkę i @ jak przed nimi - syfki, u nas to rodzinne,
:-)
i całkowicie nie na temat - jednym słowem prowizorka

)