Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję za odpowiedź. Ja to wszystko wiem, ale przed testowaniem zawsze wyszukuję czegoś żeby zrobić sobie nadzieję, że to już. A potem wielkie rozczarowanie. Choć mnie ta temperatura spadła w tym cyklu w 9 dniu po owu, więc może uda się w tym cyklu. No cóż pozostaje czekać.
A jak u Ciebie ze starankami? Kiedy testujesz?
...

Przepraszam Was ale muszę się gdzieś wygadać- zawitałam tu dziś rano w jak najbardziej pozytywnym nastroju a teraz.... pokłóciłam się z tym moim i chyba nici z romantycznego wieczoru :-( I tak sobie siedze i rycze![]()
a pozniej bedziecie sie wieczorem ladnie godzicto tak jak ja...ale chyba mam jeszcze cień nadziei bo przegladam fora z tematami "kogo testy ciążowe oszukały" i jak sie okazuje sporo takich przypadków jest ze jedna kreska na tescie a potem 2 lub szok u lekarza ze fasolinka jestnajwazniejsze to nadziei nie tracic mimo wszystko.Najlepiej to nie planowac-wiem z doswiedczenie bo mam córcie prawie nastolatke z ciązy nieplanowanej ale kochanej
![]()

Kochana! glowa do góry,badz madrzejsza i wyciag pierwsza ręke albo mój sprawdzony sposob-zacznij sie zachowywac jak gdyby nigdy nicPrzepraszam Was ale muszę się gdzieś wygadać- zawitałam tu dziś rano w jak najbardziej pozytywnym nastroju a teraz.... pokłóciłam się z tym moim i chyba nici z romantycznego wieczoru :-( I tak sobie siedze i rycze![]()
Oby @ nie przylazła! Kciuki zaciśnięte!Czekam na @ i jak sie spozni, to bede testowac. Zreszta z tym terminem @ to juz do konca nie jestem pewna, bo 2 dni przed mam ostatnio plamienia. Przyjelam za dzien rozpoczecia@ pierwszy dzien plamien, ale podobno jak sie jest w ciazy to moga tez lekkie plamienia wystapic.Nic juz nie wiem, wiec czekam jeszcze 2 dni na @ w pelnej wersji.![]()
Zrób romantyczny wieczór na zgodę. Będzie dobrze, a facet bedzie zaskoczony i zachwycony!Przepraszam Was ale muszę się gdzieś wygadać- zawitałam tu dziś rano w jak najbardziej pozytywnym nastroju a teraz.... pokłóciłam się z tym moim i chyba nici z romantycznego wieczoru :-( I tak sobie siedze i rycze![]()

Życzę Ci aby Twój test mylił się i byś za kilka dni ujrzała piękniutkie dwie kreseczki!to tak jak ja...ale chyba mam jeszcze cień nadziei bo przegladam fora z tematami "kogo testy ciążowe oszukały" i jak sie okazuje sporo takich przypadków jest ze jedna kreska na tescie a potem 2 lub szok u lekarza ze fasolinka jestnajwazniejsze to nadziei nie tracic mimo wszystko.Najlepiej to nie planowac-wiem z doswiedczenie bo mam córcie prawie nastolatke z ciązy nieplanowanej ale kochanej
![]()

Przytulam mocno. Póki @ nie ma jest zawsze nadzieja. Testy nieraz okazały się zawodne.Witam
jak sie okazalo i w tym cyklu nie zobaczylam II magicznych kreseczek.
Nic trzeba walczyc dalej az do wymarzonego efektu
A więc zaciskam kciuki i czekam na dobre wieści.Życzę cierpliwości. U mnie też kiepsko z tym oczekiwaniem do testowania. Nie mamy jednak innego wyjścia.To pociesz się, że ja mi wypada dopiero na 26-27. Trzymaj się jesteś już którąś z kolei dziewczyną, która ma mniej więcej w tym samym czasie testować więc dowiemy wspólnie czy zostaniemy mamamioby! Czasu nie przyśpieszymy, ale możemy się wspierać. ;-)
Dziękuję Wam kochane za dobre słowa. Niestety jest coraz gorzej. Szkoda gadać. :--
-(
Wygląda na to że spędzę "cudowny" samotny wieczór.
:-