• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

Mari27 jeszcze jeden objaw właśnie mi się skojarzył.
Czytałam w tej mojej książce o metalicznym smaku w ustach. U mnie może on nie metaliczny ale poprostu jak bym zjadła starego peta - wyjaśniam że nie pale, ale kiedyś paliłam i tak mi się skojarzyło.
Miałam coś takiego w zeszłym tygodniu, ale myślałam,że to stary pomidor na kanapce. dzisiaj miałam to po raz kolejny ... więc to chyba o tym smaku pisali w uksiążce. Uytrzymuje on sie 2-3 minuty czyli krótko!

reklama
motylku, super ze Ci sie udalo!:-D spokojnych 9 miesiecy teraz:-) i prosze o wiecej fluidkow;-)
mari27 moze to faktycznie to jest TO:-) mam nadzieje ze sie udalo.daj znac jak tam z testowaniem

Witam nowe staraczki i stałe bywalczynie:-)
Hej Babki,
Byłam tu jakieś 7-8 dni temu wpisałam się jako kolejna starająca. Dzisiaj zrobiłam test i wyszły dwie śliczne kreseczki!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Gratuluję:-D:-D
Lilu, Kinguś, Elizabeth, Eve - gdzie podziewacie się????
Miałam aktywną sobotę i dziś udało mi się zajrzeć na bb;-)

Lilu przytulam mocno, no to czekamy co czas przyniesie.

Mam nowy suwaczek :-D:-D:-D

U mnie wygladalo to podobnie, ale dzisiaj niestety przyszla @:-( w pelnej wersji. No i piersi nawet mnie bardziej bola niz wczoraj. O brzuchu juz nie wspominam, wzielam paracetamol. A chcialam juz dzisiaj rano testowac. Test musi teraz poczekac az do stycznia. Kazalam M brac cynk i inne witamiki. Przeczytalam, ze cynk zwieksza ilosc plemnikow, a alkohol wyplukuje cynk z organizmu. Tak wiec tez zakazalam mu spozywania duzych ilosc alkoholu na imprezach "projektowo-weekendowach".;-) Niestety duzo jego kolegow (i on tez czasami) w ten sposob zabija czas podczas weekendow daleko od domu.
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki! Bede tu zagladac pomimio braku staran w przyszlym cyklu.
Milego dnia!

Pogoń tą wredną @ jak najdalej a do następnych staranek włóż troszkę pikanterii:-D:-D:-D:-D bez użycia alkoholu;-)

No właśnie co robicie na andrzejki?
Mąż zaproponował mi imprezę u jego kolegi, ale mam dylemat, alkohol. Będę musiała wtedy powiedzieć o co chodzi i siedzieć przez całą imprezę bez kieliszka, a obawiam się, ze oni nie zrozumieją te pary co zawsze się tam spotykamy nie chcą mieć dzieci. Jeszcze ktoś powie jedno słowo za dużo:dry:

Witam nowe na forum:-)
Kinga85 pewnie, ze możesz dołączyć. Może byś napisała coś o staraniach:confused:
Zobaczysz, że w chwilach zwątpienia możesz tu zajrzeć i ktoś podtrzyma cię na duchu. Nie wszyscy rozumieją twój problem a tu jesteś wśród swoich, każdy cię zrozumie:-)

O kurczę nie zóważyłam Kinga85 ze ty tu parę lat temu sie rejstrowałaś, pewno już nie jedno pisałaś. Sorki ale nie mam czasu czytac twych postów, bo właśnie mój M mnie od komputerka odgania:-)
Może pojawie się później;-)

Cześć pocieszycielki:happy:
Przeleżałam dzis cały dzień w łóżeczku, żeby się nie ruszać i nie brać żadnych leków i nawet katarek mi trochę przeszedł. Dziś rano temp. miałam dokładnie 37, ale i tak jeszcze 7 dni do spodziewanej (ale niechcianej:baffled:) @, więc to jeszcze nic nie znaczy, bo może spaść dzień przed!
Dziś piersi już tak nie szczypią, jedna tak pobolewa od dolu jakbym miała siniaczka, ale nic nie mam. A brzuszek dalej kłuje!
Witam nowe staraczki:-)

reklama
dziewczyny wiecie co, jakos dzis mi smutno jest.wczoraj jeszcze wszystko gralo i jakos fajnie bylo, cieszylam sie i mialam nadzieje.a dzis nadzieje ze bede mama w tym miesiacu jakos odeszla. moze dlatego ze @ ma spodziewana juz niedlugo:-( mam jeszcze male nadzieje ze nie przyjdzie,ale nie wiem. czasem trace cierpliwosc i mysle ze nie doczekam sie tym wymarzonych dwoch kreseczek....wiem jednak ze nie powinnam sie poddawac, ale czasem zdaje mi sie ze juz nie mam sil

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry