Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam wspaniałą wiadomość!!!!!
Wczoraj robiłam test i... wyszły mi piękne dwie grube kreski!!!!!!!!!!!:-):-)Jupppiii!!!! W środę idę do gina. Jestem mega szczesliwa ale mam tez mega pietra, bo martwie sie czy wszytko z fasolkiem ok.

witam cię!!! życzę miłego dnia!!Witam Was serdecznie :-)
Dopiero dołączyłam do grona "staraczek"
Skończyłam brać antyk. ( po 4 miesiacach) no i czekam na nasz mały cud...
Mam 29 lat
Pozdrawiam serdecznie Was wszystkich![]()
Dobry wieczór dziewczynki:-)
A ja mam wszystkie, jakiekolwiek kiedyś miałam objawy na @ - i co wy na to
Prawdą jest, że fasolkę możemy podejrzewać dopiero w chwili jak nie przyjdzie @ - gdy była regularna, bądź zaczną występować objawy typowo ciążowe i II
Także ja nie mówię o objawach i czekam do przyszłego tygodnia;-)
Zafasolkowane - oszczędzajcie się

...a nie taki psikus jak mezowi
Witajcie Dziewczynki!
w.kropeczko prolaktyna po obciążeniu to tzw rest z metoclopramidem, miałąm niedawno go robionego i dziś odebrałam wyniki. Polega on na pobraniu krwi na czczo, potem otrzymujesz tabletkę i czekasz równą godzinę i znów pobierają ci krew. Jest też taki test że dodatkowo czekasz jeszcze jedną godzinę czyli następne pobranie krwi po 120 minutach ale ja miałąm robioną pierwszą wersje.
..to chyba ja mam tej prolaktyny ze 100 razy więcej, bo nerwus ze mnie straszny
A dlateczego robiłas taką prolaktynę-lekarz cię skierował? na jakiej podstawie?to zależy od osoby, ale w granicach 37 stopni (mniej więcej od 36.8-37.3)
Faza lutealna (poowulacyjna) książkowo powinna trwać 14 dni, ale normą jest od 12-16 dni, tak że mieścisz się w dolnej granicy. W każdym cyklu jest inaczej, musiałabyś mierzyć parę cykli temperaturę aby dokładnie określić fazę lutealną, bo w jednym cyklu masz 12, a w innym będziesz miała 14.
)
Witam wszystkie starające się,my już się staramy od 4miesięcy i narazie niestety nic
Już zaczynam się martwić czy wszystko ze mną w porządku,co wcale nie ułatwia starania o dzidziusia:-(
mam nadzieje że wszystkim nam się w końcu uda,pozdrawiam cieplutko.
w.kropeczko dziekuje i nawzajem.Naprawde umiesz na duchu podniesc-nie tylko mnie jak zauwazylam![]()
...po cichu mam nadzieję, ze u mnie może też...bo testowanie wypadnie tuż przed Wigilią:-)w.kropeczka- rozgryzlas mnie, dokladnie jestem chyba taka jak ty,, zawsze sama wszytsko do konca.. a jak nie to czuje sie nie najlpeiej,, ale w tym momencie tak czy siak i tak tego nie docenia wiec trzeb atroszcyc sie omalenstwo..![]()

zmierzyłam sie wczoraj i 56 kg, 92 74-90...nastepne pomiary za miesiąc zobaczymy ile mi przybedzie :-)...na razie 6cm w pasie....
Podziwiam, tymbardziej, ze masz w domu Wikę...Hej Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam wspaniałą wiadomość!!!!!
Wczoraj robiłam test i... wyszły mi piękne dwie grube kreski!!!!!!!!!!!:-):-)Jupppiii!!!! W środę idę do gina. Jestem mega szczesliwa ale mam tez mega pietra, bo martwie sie czy wszytko z fasolkiem ok.
;-)

:-)
;-)

...W zasadzie to teraz moje życie idze torem cykli i owulacji i tak miesiace mijaja :-) (już 3) ale wiesz wierze ze i na nas przyjadzie czastylko trudno trzeba czekac. Kiedyś usłyszałam fajne zdanie to co prawda a propos tzw. "wpadki" - że ludzie nie " wpadają" tylko Dzidziuś tak naprawde decyduje o tym kiedy sie pojawi a my mu tylko ułatwiamy (kochając sie :-)).
.
wybaczcie dziewczynki ze nie pisze ... ale jakos weny brak !
pozdrawiam i trzymam za was kciuki!
Ja testowalam dzis i niestety I kreska ale ja juz tym testom nie wierze okresu brak piersi malo mi nie rozerwie sa wielkie i bolesnetemp 37.3 - 37.5 poczekam okolo tygodnia i pojde do ginekologa bo przeciez wszystko moge sobie wmowic ale nie krwawienia okolo 5 - 7 dni po owulacji jesli to nie ciaza t ocos sie dziwnego ze mna dzieje
Mari27-kochanie-jeśli kolejny tescik nie wyszedl-nie smuć się-przytulam - to może one jakieś felerne są... albo może rozregulowaly Ci sie słonce hormonki i stąd te krwawienia sródcykliczne, opóźnienia @ i takie samopoczucie.
Myśle, ze masz rację-odczekaj z tydzien i idź do lekarza -masz jakiegoś dobrego ginekologa tutaj?
Witam Was serdecznie :-)
Dopiero dołączyłam do grona "staraczek"
Skończyłam brać antyk. ( po 4 miesiacach) no i czekam na nasz mały cud...
Mam 29 lat
Pozdrawiam serdecznie Was wszystkich![]()
Witaj Malygosiaku! Mam nadzieje, ze na forum szybko poczujesz się jak "w domu" i prędko zmienisz temat dyskusji ze "starające się" na "oczekujące bobasa":-)
Z tego co zrozumialam, to brałas antyk. i odczekałas 4 miesiące i teraz zaczynasz staranka...tak? Oby szybko były owocnePowodzenia!
Martynko222-i jak test owul.wczoraj, zrobiłas ponownie?
Katastrofaxxx-??? czy kolejne II się pojawiły?
Kinguś? Lilu? Elizabeth?....:-( a wy gdzie?
:-)

Wielkie Odkrycie malej kropeczki:-)))) Ale mnie duma rozpiera
Najchętniej by mnie z łóżka nie wypuszczał 
Ale wolę to niż totalny brak zainteresowania moją osobą 
i dostałam piękne perfumki juz na urodziny od psióły
Poza tym jedyne co mi dokucza to częste bóle podbrzusza, albo w krzyżu tak na zmianę. Ale ponoc to normalne, jesli tylko intensywność nie przekracza 5 razy na godzinę... Ale na szczęście nie przekracza
Brzuch, jak same widziałyście, z dnia na dzień rośnie i rośnie i zaczyna już powoli przeszkadzać
Przytyłam już (o ile waga jest dobra) 3kg 

to duuuużo.... Aż sie boję ile waga pokaże w maju 

ale to swiadczy chyba o prawidłowym wzroście Maleństwa, bo na nadmiar apetytu nie mam co narzekać. Chwilami to aż za mało jem wg mnie...
stara dupa ze mnie