Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiec główka do góry
pytam, bo testy na owu wczoraj i dzis wyszly pozytywnie a temp mam bardzo niska. podejzewam ze owu bedzie dzis wieczorem albo jutro z rana, ale co z ta temperaturka???Witam Was dziewczynki,
mam do was pytanko,wyda wam sie pewnie glupie ale zielona jestem w tym temacie :-) Jak sie robi wykresy z temperatury to najpierw jest ta faza z niska temperaturą a potem z wysoką.. a gdzie dokładnie jest owulacja? ostatniego dnia niskiej? pierwszego dnia wysokiej? może jakoś pomiedzy? a moze jeszcze inaczej?pytam, bo testy na owu wczoraj i dzis wyszly pozytywnie a temp mam bardzo niska. podejzewam ze owu bedzie dzis wieczorem albo jutro z rana, ale co z ta temperaturka???
Miłego dnia wam życzę:-)

aga 00782 gdy wyjdzie Ci skok temperaturki, oznacza to ze wlasnie w tym dniu masz szczyt dni plodnych, a owulacja zaczela sie jakies 4 dni wczesniej niz skok temperaturki![]()
Dziękuję za odpowiedz.
ale to może źle sie wyrazilam... chodzi mi o moment kiedy jajeczko zostaje wypuszczone... przy jakiej temperaturce to nastepuje?
oby to było pewne, buźka*