Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj dawno mnie tu nie było - pewnie nikt mnie juz nie kojarzy...ale wpadłam oblukać ile nowych fasolek jest.
ja jednak odpuściłam, wpisze się na staraczki 2009
Pozdrowienia dla : Adolfinki, Lilu, Kingus, Imagination, calli, pixelli, tikanis (te dziewuszki kojarze najbardziej) oraz dla wszystkich innych staraczek

Czesc dziewczynki jestem tu nowadołaczam sie do grona staraczek choc staram sie juz ponad 1.5 roku
i ciagle nic chyba wybiore sie do lekarza zrobic badania czy jestem zdrowa pozdrawiam wszystkie zafasolkowane staraczki i te ktore dopiero bedą;P
![]()
normalnie jestem w szoku
Pierwszy zjazd miałam na uczelni

Co będzie to będzie, najwyżej nie wyjedziemy. Bobasek ważniejszy
Uda się, wierzę. Masz rację, ja też tak myślę. Wyjdzie jak wyjdzie
Będę składac dokumenty do Mopsu- chciałabym pracowac jako pracownik socjalny:-)oj dawno mnie tu nie było - pewnie nikt mnie juz nie kojarzy...ale wpadłam oblukać ile nowych fasolek jest.
Katastrofa - ostatnio jak byłam czytałam Twojego smutnego posta o tym że Ci się nie udaje itd. chwilę mnie nie było a tu już u Ciebie prawdopodobnie dzidzius w brzuszku
ja jednak odpuściłam, wpisze się na staraczki 2009
Pozdrowienia dla : Adolfinki, Lilu, Kingus, Imagination, calli, pixelli, tikanis (te dziewuszki kojarze najbardziej) oraz dla wszystkich innych staraczek

i Mój ma iść ze mną jak dostanie wolne (oby)