reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
No nie wytrzymam ! Ja tu slecze nad tym postem, a Wy juz skonczylyscie druga strone. Boze jaka ze mnie slamazara! :-p

Sisi86, Kinga85 – dziekuje bardzo za Wasze kciuki I wsparcie. Bardzo duzo to dla mnie znaczy. Z Wami czuje sie silniejsza

Korpeczko! Brak slow norlmalnie. Na Ciebie zawsze mozna liczyc !! Nigdy nie ominelas mojego postu, zawsze mnie wspierasz ( I nie tylko mnie). Tym razem , zadalas sobie wiele trudu, zeby znalezc mi na nacie informacje, ktore bardzo mi sie przydadza. Wiedz, ze doceniam wszystko co dla mnie robisz!!! Musisz byc niesamowita osoba w realu i zaluje ze mieszkamy od siebie daleko. Zazdroszcze Twoim znajomym, ze maja Ciebie za przyjaciela. Ucielesnienie Altruizmu- tak powinnas sie nazywac, a nie skormnie – Korpeczka !

Kevinka, fajnie Ci, ze w Niemczech macie taka dobra opieke medyczna. Ja wyjezdzajac do UK, nawet przez chwile nie pomyslalam, ze tu pod tym wzgledem moze byc gorzej niz w Polsce. Haha, a jednak :)

Romka, wiem ze sie stresujesz tym, ze staracie sie 1,5 roku. Trzymam kciuki za dwie kreseczki !!
My staramy sie juz kilka lat (nawet nie wiem dokladnie ile ale +5). Przeszlam juz przez wiele badan I rozczarowan. Tracilam I odzyskiwalam wiare miliony razy.
My kobiety jestesmy niesamowite, po wszystkich cierpienach ciagle znajdujemy sile by walczyc dalej. A faceci?No coz, to rzeczywiscie bywa roznie. Niektorzy ich brak dojrzalosci tlumacza meskim ego, ja nie!

Justyna 415 – gratuluje citeczka :) A propos, Twojego M to wiem, ze nie powinnam ale rozsmieszylas mnie tym “nie wprost” :p:p:p A tak serio, to skoro o tym nie rozmawiacie zbyt czesto, to czy on sie leczy? Sorka, ale jestem laikiem I nie wiem nawet, jak I czy da sie leczyc meskie zolnierzyki :(

Gemini i Marcia 26- serduszkiem jestem z Wami, oby Wasze fasloki okazaly sie rosnac zdrowo !!! Zycze, zeby Wasze wizyty u ginow byly juz tylko formalnoscia.

[FONT=&quot]Trzymam kciuki za wszystkie staraczki (za siebie tez :p )[/FONT]

W kropeczka kochana jestes ze dalas mi taka nadzieje ale sie nie nakrecam bo potem bedzie rozczarowanie poczekamy pare dni i zobaczymy:)
Justysia przykro mi bardzo a czy nie myslalas o in witro albo jakiejs innej metodzie moze sa szanse ze zostaniecie rodzicami trzymam kciuki papa

no zesz, powinnam wyjsc w koncu z domu po male zakupy ale tak sie nie chce... zimno ze....:crazy:, ja ostatnio ciagle jem, np zrobie sobie caly talerz, zjem zjem a potem :szok: wielkie galy na pusty talerz- ooooo to juz pusty, niemozliwe ktos mi podjadal :-D
w domu zimno, siedze w swetrze, szlafroku i swetrze meza, a na dworze to juz wogole ZIMA, przynajmniej dla mnie.nie chce mi sie wychodzic abuuuuu. moze catering zamowie??????????? :sorry::-D
kropeczko co powiesz dzis na gaaaaaraca herbate z cytrynka ? to gdzie i o ktorej? jak na spotkanie to ja juz za pare minut bede na nogach !:-D
Gemini-dzisiaj to ja już nie dam rady jechać do centrum:-((( Ale jutro, pojutrze, w czartek i w piątek to bardzo chętnie!!! na herbatke, soczek, co tylko zechcesz-bo teraz to Ty masz miec zachcianki:-) napiszę ci zaraz na prywatną skrzynkę maila-ok-za minutkę. Buziaczki!!!

Katastrofa-kochana moja... bo ja sie tu ze wstydu palę za te Twoje pochwały:-) Normalnie : kropka na prezydenta:-))))) Sciskam Cię najmocniej jak umiem!!!

Ostatnia edycja:
ja ostatnio odkrylam :szok:;-):-D galerie zdjeci dzieciaczkow na bb,
podgladam sobie jak malenstwa innych dziewczynek wygladaja,
i musze powiedziec ze moj maz tez z zainteresowaniem oglada, i nawet komentuje- o jaki usmiech, ale fajnie to ale fajnie tamto.
chyba do niego dociera ze zostal tatusiem.:tak::-)
a mi to ciagle,, wypomina :-);-),, ze za duzo jem i ze cycy mam zaje... :-D haha.

nooo, czyzbym byla to pierwsza szczesciara ze kropeczke na wlasne oczy zobacze???????????/ :-):tak:

co do dzis to zartowalam ,dalej sie zastanawiam czy wylazic z tego domu czy nie.... ale cos glodno w brzuchu.... a mialam ochote na rozgrzewajaca zupe pomidorowa z bazylia, makaronem i zoltym serem. ogolnie lodowa pelna ale ,, mej zachcianki,, nie ma . wiec.... albo albo..;-);-)

...................................chyba trzeba bedzie jednak zaspokoic wlasne pragnienia ;-)

:-Dpo pierwsze gratuluję Gemini i Marcia 26!!! dziewczyny naprawdę się cieszę... Katastrofa za ciebie też trzymam kciuki mam nadzieję że niedługo potwierdzisz na 100% więc nie martw się ...
Mam nadzieje że i ja wraz z innymi dziewczynami będziemy mogły się chwalić dobrymi wiadomościami!!!:-):-):-)

Gemini-wyslalam Ci maila na prywatną - zajrzyj sobie - czekam na odp:-)
Ale sobie ze mnie jaja robicie, ładnie to tak??? teraz będę się stresowala przed spotkaniem z Toba, żeby dobrze wypasc:-))))....no pięknie, pięknie...to człowiek się stara, doradza, pociesza, czasem ochrzani (np.Tikanis kiedy jest nieznosna) i co z tego ma....ojojoj! żartuję
A Ty jedz ile musisz i spełniaj te wszystkie zachcianki - w końcu ciąża to czas wyjątkowy i nie ma sobie co załować! Chcesz zupkę ma być zupka, chcesz z serkiem ma byc z serkiem - a jak! PS. tez bym chciała większe cyce.....musisz mnie zarazic, musisz!!!

Martynka-sciskam mocno kciuiki- widze, że za 9 dni testujesz-będę dopingowała!!! Musi nam się udac, bo jak nie teraz - to kiedy?

Gemini a w ktorym juz tyg jestes i czy wiesz juz jaka to bedzie plec a i nie odmawiaj sobie jedzienia dzidziaprzede wszystkim a ty spelisz swoje zachcianki:)

reklama
Gemini Marcia i Katastrofa GRATULACJEno i jeszcze jedno moje kochane modlcie sie jeszcze zeby objawy nie dopadly Was przed swietami:tak: bo wtedy pogrzebane:no:
mnie nie bylo jakis czas bo powiem Wam ze to rzyganie jest fuj i jakos nawet pisac mi sie nie chcialo:zawstydzona/y:
Gemini to chyba obie zjedziemy do Polski na badania w tym samym czasie :-D

Do góry