Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej.Mialam niedrozne jajowody(jeden dzis jest calkiem zdrowy),jakies cysty,polipy czy cos,przy tym nieregularny okres i brak owulacjiOj-no to brzmi to poważnie z Twoim M. Niestety takie choroby w przeszosci jak własnie swinka itp.mogą nieść ze soba skutki na całe dorosłe życie...
Ale nie powinniście tracić nadziei, bo - skoro Twój M. ma wogóle jakieś plemniczki - nawet mało ruchliwe albo jest ich niewiele - tonadal macie sznase na bobasa, z tym że może być trudno poczac droga naturalną i inseminacja bylaby naprade dobrym rozwiązaniem dla Was. Spróbowac zawsze warto!
A Ty dlaczego musiałas mieć laparoskopie?
wszystko narazMa malo ruchliwe plemniki i wogole jest ich malo.Jego lekarz powiedzial,ze ma 33%(ale to bylo 2 lata temu)a moja gin jak widziala wyniki powiedziala,ze ma polowe...no to nie wiem i idzie naturalnie a jak nie to inseminacjaa co jest z Twoim mezczyzna jezeli moge zapytac?
hahahah ja wlasnie przywiozlam sobie z pl kroliczka ;-)
Ma malo ruchliwe plemniki i wogole jest ich malo.Jego lekarz powiedzial,ze ma 33%(ale to bylo 2 lata temu)a moja gin jak widziala wyniki powiedziala,ze ma polowe...no to nie wiem i idzie naturalnie a jak nie to inseminacja
)No wlasnie ja tez nie wiem czy sie je leczy ale chyba nie
.My w kazdym razie nic nie robimy(z nim)bo ja mam mase tabletek hormonow i zastrzyki!