reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

reklama
Dzienkobry kochane ja tylko dzis na chwilke bo mam duzo roboty robimy taka imprezke rodzinna barburka z mikolajkiem takze bedzie sie dziac:p

Kevinko bardzo fajny artykol przeczytalam i naprawde troszke pomogl

Kingus trzymam mocno kciuki zeby bylo to :)

A ja zaczekam do poniedzialku:)

Kinga85- trzymam kciuki:-)
Myślę,że to Twoja upragniona fasolka:happy:

A my dziś też mamy gości:-D Przyjeżdża moja mama i za chwilę przyjdą rodzice P.:-p Potem koleżanka i tak nam minie dzień:tak:
Pozdrawiam!

Dziekuje dziewczyny za kciuki:happy: mam nadzieje że to moja fasoleczka:tak:

Trzymam kciuki również za was wszystkie!

A u nas dziś też gościnka będzie, nasi rodzice i chrzestni Filipka do nas przychodzą na kawke.

milego dnia!

Kinga i ja trzymam kciukasy!
jak i za Ciebie Martyna- u mnie tez temp. powyzej 37 -utrzymuje sie od owulacji:-)
i za reszte pozostałych---------MUSI SIE UDAC:tak::tak:

i ja dołaczam - do niecierpliwych-trzymajacych kciuki!!!

Ja tez ten cykl sobie mierze temperature- i jak do owulacji była 36,5-36,6, tak w dniu 37,2 i teraz tak powyzej 37 sie utrzymuje...NIe bardzo wiem czy moge sie troszke cieszyc?:-D..
co do płci--odnosnie planowania --na chłopca przed trzeba jesc duzo potasu-my z mezem uwielbiamy pomidory--kilogramami je jemy..:-DTym wiecej jak docztalismy te info:-D:-D:-D...no u mnie podobnie co do przytulanek to były i przed owulka i centralnie w dniu..nawet po przytulankach zaraz zrobiłam test owulki..i wyszedł pozytywny..wiec moemnt wyłapany. Na drugi dzien juz nic nie było.-negatywny.
Do teraz nic nie czuje..moze troszke kłucie w prawym jajniku..ale minimalne..Tylko tempka i śluz mogłby wskazywac na ciaze...NIe nakrecam sie,.jak nie teraz to w..hmm Wigilie moze sie uda?:-D
pozdrawiam

Dzien dobry :-)
Czuje ,ze sie posypia faslki na gwiazdke:tak:

Rusalka witaj wsrod nas zycze upragnionych 2 kreseczek:-) No bo z takiego dzialania to cos musi wyjsc :-)Co do objaw wcale niemusza byc one odczowane odrazu,przeciez na to jest czas;-)A czasem jest tak,ze myslimy,ze mamy wszystkie,czasem tak,ze niema ich wcale.

Dziewczyny jak tam spotkanko???Udane??Czekamy na relacje:tak:

Sisi ciesze sie ,ze stronka przypadla do gustu :-) No i czekamy do poniedzialku ;-)Ja tez moze wtedy bede cos wiedziec pewnej :-)

Mam takie pytanko nieciazowe:-)Moze ktos moglby mi pomoc:tak:
Chodzi mi o kolory,dokladnie niewiem jak pomalowac salon:-(
Mam w tej chwili w nim na zolto niebiesko,chcielismy zmienic calkowicie wystroj,ale doszlismy do wniazku,ze narazie niema sensu skoro zdecydowalismy sie na druga dzidzia.Ale sciany chcielibysmy odswiezyc i niewiem jakby je pomalowac :baffled: zaraz moze zrobie jakies fotki i wkleje zaby bylo wam latwiej,moze jakies pomysly:-)

pierwszą ciążą pochwalilam się bardzo szybciutko, zaraz po teście : mężowi wręczyłam malutkie niebieskie buciki, a rodzicom w małej drewnianej ramce dałam zdjęcie dzieciatka wyciete z gazety i słowa nie były potrzebne ......... mieliśmy wtedy rodzinne spotkanko tzn, my, moi rodzice i teściowie i rodzice dowiedzieli sie w tym samym czasie .......:tak::-D:tak:

o drugiej ciąży pewnie tez poinformuje w podobny sposób...... moja siotra dała rodzicom smoczek na tasiemce .......:tak:

Ja nie wiem czy wytrzymalabym do Swiat:-)Ale jak bym wytrzymala to zrobilabym to przed kolacja wigilijna albo po...nie wiem.Ale znajac siebie powiedzialabym predzej:tak:

jarzebinka Justynka dziekuję za odpowiedź. Pięknie to wymysliłyście.

reklama
oj wymeczylam wczoraj kropeczke, jechala na spotkanie 1,5 godz a potem jeszcze zakupy miala z mezem robic.
ALE TO DLATEGO... BO NIE MOGLYSMY SIE NAGADAC.!!!!!!!!!:tak:

jak okaze sie ze wroce jeszcze na troche do londynu to moze znow sie spotkamy :-D?

ja wczoraj po powrocie czulam sie dobrze, ale nie wchodzilam na bb, ale po jakims czasie zrobilo mi sie slabo, jakby brakowalo powietrza, otworzylam okno na full i lapalam jak ryba.:-(

dzis z rana tez to samo, tak duszno i slabo nie wiadomo co. teraz mimo ze zimno okno caly czas otwarte. delikatnie boli tez glowa.:-(

powoli musze sie wykapac, nastawic pranie, zjesc sniadanie i chcemy pojechac na ostatnie zakupy, bo juz w pon wieczorem bede w domu :-D

milego dnia :-)

Do góry