reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

Eve84 wiem, że sie nakręcam ale ja chyba nie potrafie inaczej, wiem -powinnam twardo stąpać po ziemi:zawstydzona/y: ale sama rozumiesz - nadziejka złodziejka:zawstydzona/y: :baffled:.......
Miłego popołudnia ;-):-);-)

reklama
hej czy wg was mozliwe jest zeby sie udało po przytulanka w 8dc (cykl 26 dni - owu pewnie 11dc). wg mnie na pewno nie , ale jestem ciekawa waszej opinii

Moim zdaniem jak najbardziej mozliwe :tak:
moja kolezanka zaszla w ciaze przytulajac sie 8 dni przed owu na dodatek w "Noc poslubna " :-D ;-) i maja piekna 6 miesieczna coreczke Maje :-)

spodziewaną @ powinnam dostać dopiero w środę. A ja już w sobote zaczełam troszke krwawic. Wątpie juz aby to byla ciaza

Do srody jeszcze dwa dni. ;-)
Skoro mialas lekkie krwawienie, to ono tez o czyms swiadczy. Z reguly dochodzi do niego po zagniezdzeniu. Byl to dobry znak.Moze jeszcze nie wytworzyla sie odpowiednia ilosc hormonow do wykrycia testem. Ja nie mialam zadnego plamienia, piszecie tez o mdlosciach, zawortach glowy, problemach z jelitami itp ja absolutnie nic takiego nie odczuwam. U Ciebie jednak to inaczej wyglada wiec usmiechnij sie i badz dobrej mysli.

reklama
Czesc dziewczynki :-Dwidze ze temat kwitnie ja juz wrocilam z pracy jutro zwariowany dzien tyle zalatwiania musze dostac zdolnosc do pracy potem jechac do pzu potem jeszcze jeden lekarz:wściekła/y:a potem jeszcze jazdy bo mam egzamin na prawko 1 w piatek ehh zwariowac mozna a okresu dalej niemam ale moze wieczorem przyjdzie:szok:

Kingus moim zdaniem idz do lekarza skoro krwawienie bylo tylko kilka godzin a teraz juz nie ma to cos jest nie tak a testy sie czasem myla pamietaj kochana o tym:)

Imagination sliczny brzuszek ciaza ci sluzy wygladasz kwitnaco:tak::-D

Do góry