Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pysiu , Aga , Mitemil- Z calego serca GRATULUJE ... Wspanialy dostalyscie prezent na Swieta ...
u mnie osobiscie nadal @ nie przyszla ale juz jest tuz tuz brzuch mnie i nogi dretwieja az do kolan wiec napewno lada chwila pojawi sie ta wredota ...Pozdrawiam
Pysiu, niech no ja Cie uscisne kochana, WIELGASNE GRATULACJE....
Witaj i powodzenia w starankach zycze :-)
Gratuluje dziewczyny![]()
Pysiu-kochana moja-nie masz pojecia jak się cieszę!!! :-):-)
A nie mówiłam, że pachnie mi u Ciebie fasolką.......GRATULUJACJE WIELKIEEEEEEEEEE - Bedziesz mamusią słoneczko -lepszej wiadomości przed swiętami miec nie mogłaś!!! Bardzo serdecznie Ci gratuluję i życze duuuużo spokoju, miłości i szczęścia przez kolejne miesiące ciąży;-)
!
Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-)
No to kto się stara ze mną teraz??
Czesc dziewczynki gratuluję wszystkim zafasolkowanym z tego co zdarzylam przeczytac to Pysiu wielkie gratulacje!!!
Aga tobie rowniez z całego serduszka gratuluje
Mitemil i ty tez kochana gratuluje
A ja kochane oblalam egzamin ale nastepnym razem bedzie lepiej mialam tyle roboty ze nie mialam czasu przez 3 dni do was zajrzec:-(a tu prosze fasolinki sie posypalytak sie kochane ciesze
Buziaki i milego dnia zycze
najserdeczniejsze gratule dla nowych mam!!!!!!!!!!! Wrocilam z pracy,odpalam kopmputer a tu takie wiesci,ze az sie wzruszylam!!!!!!! Zazdroszcze wam tego prezentu od gwiazdorka!!! To niesamowite jak cudowne bedziecie mialy swieta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze raz wszystkiego dobrego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkim przyszłym mamusiom gratuluje z całego sercawierze jakie to to jest wielkie szczęscie! Ja mam juz dziecko a teraz od dwóch cykli staramy sie o drugie... tak jak pisałam wczesniej do czwartku czekam na @. Od kilku dniu boli mnie brzuch i macica jak na @... wczoraj wieczorem tak bardzo mnie bolał ,że myślalam ,że zaraz sie pojawi@ ale nie... dzis brzuch dalej mnie boli i do tego okropny ból piersi... Przyszłe mamusie, czy Was też tak bolał brzuch zaraz po owulce??? Proszę piszcie szczęściary
![]()
.Pysia510 na betke to możesz juz jutro, a potem sobie ja powtórz np za 2 dni.

szczesciaro! Przytulam mocno.....@..... <:-(>

Powtórz za kilka dni a ja po cichu gratuluję:-)to zrobilam test ciazowy... i niby tez dwie ale tej drugiej tylko cien taki baaaardzo slabiutki.... no i mam problem teraz...czy to fasolka????
na moich testach owu pisalo ze jak kobieta jest w ciazy to tez zawsze sa II... no ale z kolei ta na ciazowym prawie niewidoczna... okresu nie ma, brzuch nie boli....wiecie co to wszystko znaczy???
Wspaniała wiadomość. Gratuluję :-):-):-):-):-)Witajcie moje kochane dziewczynki, zrobiłam test ( o 4 rano) i co i .............................. II kreseczki zobaczyłam na teściku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Faktycznie to one wyglądały tak I I
Witaj.Witajcie Dziewczyny!
Postanowiłam dołączyc do Was :-), wcześniej byłam na wątku "ciąża po poronieniu".
Super ogromnie gratulujęA dzis jest chyba fasolkowa niedziela bo u mnie też II!!!ta druga nadal slabsza ale juz calkiem widoczna
![]()

Cóż za wspaniały weekend. Gratuluję :-):-):-)Pysiu, Aga dołączam do Was. Mnie też wyszły dwie piękne grube, czerwone krechy.![]()
Trzymam kciuki najmocniej jak mogę. Z całego serca życzę Ci IIA ja mam mrowienia w brzuchu i dziwne odczucia...a po prawej stronie-jakby nerka-nadal boli...temperaturka skoczyla wczoraj na 37 i taka jest też dzisiaj...czekam imierzę cierpliwietrzymajcie kciuki!

JA;-);-);-)
No to kto się stara ze mną teraz??
Witaj skarbie ja dziś się czuje nie najlepiej. Jak biorę ten lek na noc i tylko jedną tabletkę to jest ok a dziś wzięłam rano jedną i kiepsko się czuję. Jak tylko poczuje się lepiej to się odezwę. Buziaczek.Kingus- Co u Ciebie kochana ?![]()
Witaj skarbie ja dziś się czuje nie najlepiej. Jak biorę ten lek na noc i tylko jedną tabletkę to jest ok a dziś wzięłam rano jedną i kiepsko się czuję. Jak tylko poczuje się lepiej to się odezwę. Buziaczek.
A jak u Ciebie?
Dziewczynki jesteście przecudowne. Tyle gratulacji i życzeń!! Nie spodziewałam się...
Byłam w sklepie i kupiłam smoczusia. Pięknie go zapakowała i czekam na męża, aż wróci z pracy. Stwierdziłam, że w wigilie powiem przyszłym dziadką, a mąż niech cieszy się razem ze mną już teraz. Może oszczędzi mi troche przygotowań świątecznych ;-)
Do gin pójde w przyszłym tygodniu i wtedy też zrobie betke.
Przesyłam moc fluidków, tak żeby forum staraczek 2009 świecił pustkami :-)