katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
2 lata.
pewnei w moemencie kiedy odpuścisz wszystko się uda!
a byłaś u specjalisty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2 lata.
o pierwsze maleństwa staraliśmy się 3 cykle, a o drugie już 6 i narazie I kreseczka
a może przytulanko co 2 dni i tylko przyjemność i jeszcze raz przyjemność - nie liczyć, nie mierzyć tempki ..... poprostu serduszkować i czerpać z tego przyjemność![]()
Jasne!wszystko jest w najlepszym porzadku.pewnei w moemencie kiedy odpuścisz wszystko się uda!
a byłaś u specjalisty?
hmm, a ja piszę i piszę i nikt oprócz Kropeczki mnie nie zauważa... tak jakby mnie nie było na tym forum.. a ja tez sie staram o maleństwo... tez przeżywam sama i z Wami.. no cóż....:-( przykro mi... pozdrawiam!
Pysiaczku kochany.ja jestem ,ale musialam troche odpuscic,bo jestem na forum osoba,ktora juz najdluzej sie stara i to mnie troche przytlacza.gratuluje ci fasolki z calego serduszka.ja juz nie mam nadzieji,moze tak poprostu juz mialo byc.pozdrawiam serdecznie wszystkie staraczki i zafasolkowane oaz wszystkie nowe dziewczynki.buziaczki.![]()
Jasne!wszystko jest w najlepszym porzadku.
Oj kochana nie mow tak, kropieczka jest wspaniala babka i nie odpuszcza zadnego posta, pod wszystkimi naciska +a reszta babeczek czasam poprostu cos przeoczy i to nie tylko twoje posty ;-)
przytulam mocnoooo![]()
Lilu jak się własnie robi takiego wielgasnego posta z cytatami (ja to erobię bardzo na około...kopiuje do worda...) Wiem że naciska się + ale co dalej?
Naciskasz + pod kazdym posten na ktory chcesz odpisac i pozniej " odpowiedz " po lewej strone strony tam na dole :-)
jakoś mi nie wychodzi, cytuje się tylko ostatnia. A to robie tak że wciskam + do wszystkich a pozniej odpowiedz, czy najpierw + odpowiedz do danego posta , później + i odpowiedz do kolejnego posta?