reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
o pierwsze maleństwa staraliśmy się 3 cykle, a o drugie już 6 i narazie I kreseczka :tak:

a może przytulanko co 2 dni i tylko przyjemność i jeszcze raz przyjemność - nie liczyć, nie mierzyć tempki ..... poprostu serduszkować i czerpać z tego przyjemność :tak:

DOKŁADNIE JARZĘBINKO- ja trochę postanowiłam wyluzować i poprostu przytulać się często, a nie tylko w przewidywaną owulkę ii zaraz po niej- tym bardziej, że mam długie cykle i może mam owulkę jakoś inaczej. Nie wiem...

Moja koleżanka mówi, że jej znajoma zaszła w ciąże zaraz po okresie. Szczerze- nie wiem czy to możliwe.....

W poprzednim cyklu starałam się tyle o ile jak mąż z delegacvji zjeżdzał na sygnale ale i tak się nie udało :-)

Zobaczymy czy teraz się uda jak kochamy sie co 2, 3 dni od końca okresu, a w dniu spodziewanej owulki zarządzam minimum co drugi dzień przytulanki :-)

hmm, a ja piszę i piszę i nikt oprócz Kropeczki mnie nie zauważa... tak jakby mnie nie było na tym forum.. a ja tez sie staram o maleństwo... tez przeżywam sama i z Wami.. no cóż....:-( przykro mi... pozdrawiam!

Oj kochana nie mow tak, kropieczka jest wspaniala babka i nie odpuszcza zadnego posta, pod wszystkimi naciska + :tak: a reszta babeczek czasam poprostu cos przeoczy i to nie tylko twoje posty ;-)
przytulam mocnoooo :happy:

Pysiaczku kochany.ja jestem ,ale musialam troche odpuscic,bo jestem na forum osoba,ktora juz najdluzej sie stara i to mnie troche przytlacza.gratuluje ci fasolki z calego serduszka.ja juz nie mam nadzieji,moze tak poprostu juz mialo byc.pozdrawiam serdecznie wszystkie staraczki i zafasolkowane oaz wszystkie nowe dziewczynki.buziaczki.:happy::happy::happy:

Ja Ci kochana prawie dorownuje z okresem starankowym :zawstydzona/y: ale nie martw sie kochana MY MAMAMI TEZ BEDZIEMY :tak:;-) ten na gorze nam to wszystko tak wynagrodzi ze bedziemy miec male przedszkole w domu :-D

Jasne!wszystko jest w najlepszym porzadku.

kurcze zastanawiam się czy blokada psychiczna rzeczywiście może mieć aż tak duże znaczenie? ale wychodzi na to że tak...a niestety trudn o jest wyłączyć myślenie i się wyluzować..
MUSI BYĆ DOBRZE. Najwazniejsze że jesteś zdrowa i wszystko jest w porządku u Ciebie i o M, czyli pozostaje czekać...

Pamietaj że nie jesteś sama...ja tez już na ty m wątku jestem długo... i później będe na 2009 - mam nadzieję że na 2010 juz się nie załapię...

Oj kochana nie mow tak, kropieczka jest wspaniala babka i nie odpuszcza zadnego posta, pod wszystkimi naciska + :tak: a reszta babeczek czasam poprostu cos przeoczy i to nie tylko twoje posty ;-)
przytulam mocnoooo :happy:

Lilu jak się własnie robi takiego wielgasnego posta z cytatami (ja to erobię bardzo na około...kopiuje do worda...) Wiem że naciska się + ale co dalej?

reklama
Do góry