Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
rany!!! zażyczyć napisałam przez Rz!ale wstyd! sorki;-)
Faktyczniemożesz edytować i poprawić![]()

Witam wszystkich serdecznie. Na forum babyboom trafiłam przez przypadek. Jednak bardzo chcemy mieć dziecko. Niestety przy rutynowych badaniach wykryto torbiel na jajniku. Pani doktor dała tabletki "Luteinę" i mówi, że spokojnie możemy się starać. Czy jest to bezpieczne, czy miał ktoś podobny problem. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

Ja bym nie wytrzymala. U mnie tak co pol roku latalam, ale ostarnio jest dluzszy okres. Ostatnio bylam w Polsce, a dokladnie w Bielsku-Bialej - bo stamtad pochodze:-)poczatkiem maja i lece 20 stycznia 2009 :-):-):-), bo tak bardzo tesknie za rodzinka a szczezgolnie za moja ukochana siostra (jest mlodsza o 2 lata), ktora jest moja najlepsza przyjaciolka, zawsze byla i bedzie 

Z nia zawsze moge o wszystkim pogadac i zawsze na nia liczyc, wiec brakuje mi z nia kontaktu i tych dlugich rozmow wieczorkami:-):-):-). No ale to juz niedlugo!!!

....Lilu19, widze, ze na wyspie jestes krocej niz ja, ale szczerze mowiac podziwiam Cie, ze odwiedzilas Polske tylko raz i dopiero lecisz w maju 2009Ja bym nie wytrzymala. U mnie tak co pol roku latalam, ale ostarnio jest dluzszy okres. Ostatnio bylam w Polsce, a dokladnie w Bielsku-Bialej - bo stamtad pochodze:-)poczatkiem maja i lece 20 stycznia 2009 :-):-):-), bo tak bardzo tesknie za rodzinka a szczezgolnie za moja ukochana siostra (jest mlodsza o 2 lata), ktora jest moja najlepsza przyjaciolka, zawsze byla i bedzie
Z nia zawsze moge o wszystkim pogadac i zawsze na nia liczyc, wiec brakuje mi z nia kontaktu i tych dlugich rozmow wieczorkami:-):-):-). No ale to juz niedlugo!!!
.

i zimno i pada i ciemno i wiucha, brrrrrr 
teraz tez poleci ze mna w Maju 2009 po 2.5 roku nieobecnosci...Na poczatku tez strasznie mi sie tesknilo i chcialam leciec juz po 3 miesiacach ale znalazlam prace i tak nie polecialam, pozniej bylo zawsze coz za " Nie " i tak jakos wyszlo, a teraz czekam cierpliwie do Maja, polece na caly miesiac do polski
Co do Irlandii to ja tez tu nie mam pogody, tutaj jest tylko 1 pora roku... Jesieni zimno i pada i ciemno i wiucha, brrrrrr
Wyobraz sibie ze Moj M zanim sie poznalismy to byl w Izraelu 5 lat i w tym okresie ani razu w polsceteraz tez poleci ze mna w Maju 2009 po 2.5 roku nieobecnosci...
Zmykam do pracy ,milego dnia dziewczynki, papapapapapapapa
. Musze zrobic sobie przerwe hihihi, wiec zmykam papapap......ale wroce 
ja mojemu M kupiłam koszulę i tradycyjnie ksiażki:-), dziecię moje zażyczyło sobie mp4, teściowi jakąś kolorową wódke ale nie wiem kompletnie co kupić teściowej, która wszystko ma...pomocy;-)
Witam Cie serdecznie, ja tez jestem nowa, ale zaczynam sie szybko wdrazac
A ty Romka jak dlugo jestes za granica? Czy mieszka ktoras z Was w tej deszczowej Szkocji? Kurde, ale narzekam. Nie zawsze jest szaro, nie zrozumcie mnie zle, ale tesknota jest barzo duza no i chec powiekszenia rodzinki tez na to wplywa....