Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pixella, pocieszylas mnie, wiec jeszcze jest nadzieja...Mnie sie okres spoznia juz 3 dni. zawsze wczesniej mialam regularnie. Nie mam za bardzo objawow, troche mnie cycory bola, ale raczej malo, wydaje mi sie natomiast ze sa troche wieksze nie wczesniej, ale moze to zludzenie. Sutki sa takie troche "nietykalskie". Niestety nie mierzylam tempki, mialam zaczac mierzyc w przyszlym cyklu i nawet kupilam specjalny termometr w tym celu. Kurcze boje sie testu....poczekam chyba jeszcze jeden dzien i zrobie. A Ty kiedy robilas test?katarzynka mnie nigdy cycochy nie bolały i naprawde jak kogos bolą tak wczesnie to ewenement - powinny zacząc boleć 6-7tc, nie miałam żadnego sluzu, zadnych objawów prucz tempki ALE ONA TEZ POTRAFI ZMYLIĆ wiec nie myśl tak o tym i nie analizuj....bo przeciez każda z NAS jest inna...ja zdnych objawów nie miałam, i nadal mam mało, troche było mi blee ale to wieczorem i po jedzeniu..., piersi nie bola już, senna nie jestem, siku ne robiłam czesto i nie robie, brzuszka nie wiedac a to już 13tc :-) apetytu i zachciewajek nie mam...nie ma co się sugerowac innymi, wagowo mam mniej niz przezd ciazą nadal

oj jaka cisza dzis tu jest. Nikogo nie ma
Gdzie się podziewacie?
Miłego dnia.
Pysiu jednak mnie wyprzedziłaś
TOBIE też miłego dnia i łapię fluidki...jako pierwsza
.Przydadzą się w 2009![]()

Pixella, pocieszylas mnie, wiec jeszcze jest nadzieja...Mnie sie okres spoznia juz 3 dni. zawsze wczesniej mialam regularnie. Nie mam za bardzo objawow, troche mnie cycory bola, ale raczej malo, wydaje mi sie natomiast ze sa troche wieksze nie wczesniej, ale moze to zludzenie. Sutki sa takie troche "nietykalskie". Niestety nie mierzylam tempki, mialam zaczac mierzyc w przyszlym cyklu i nawet kupilam specjalny termometr w tym celu. Kurcze boje sie testu....poczekam chyba jeszcze jeden dzien i zrobie. A Ty kiedy robilas test?
... a raczej podejrzewałam, ale nie myslałam, ze tylko jedne przytulanka w całym cyklu załatwią sprawę, w drugiej ciąży w czerwcu zrobiłam test 26dc i miełam I, czekałam do 30dc i @ brak a tempka 37,1 było to 13 dni po owu i zrobiłam drugi raz i była druga jaśniejsza kreseczka, a teraz jak sie staraliśmy w pażdzierniku II miałam juz w 28dc :-) ale owu było gdzieś chyba 15-16 wiec odczekałam 14 dni po owu i tempka była 37,1..nie wiem kiedy miałaś owu ale jeśli mineło juz 14 dni od możesz smiało zrobic test