Masz racje Lilu, cholernie drogie!Ja tez bylam dzisiaj na zakupach, zrobilam dopiero polowe zakupow na swieta druga polowe zrobie jutro a juz wydalam ponad 300 euromasakraaa jakie to zycie i swieta sa drogie :-(

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz racje Lilu, cholernie drogie!Ja tez bylam dzisiaj na zakupach, zrobilam dopiero polowe zakupow na swieta druga polowe zrobie jutro a juz wydalam ponad 300 euromasakraaa jakie to zycie i swieta sa drogie :-(
Naukowcy pisza ze zarodek zagniezdzasie ok 7 dni po owulce, ale moze to byc np. 5 dpo, lub nawet 10 dpo
Badnaie na brogestetron mozesz zrobic w laboratorium gdzie wykonuja BADANIA
HORMONALNE robi sie je w 21 dzien cyklu.
A progeteron w tabletkach jest pod nazwa : DUPHASTON, LUTEINA 500, i jakies jeszcze napewna sa , ja bralam te tabletki :-)
Masz racje Lilu, cholernie drogie!ja już zakupy i prezenty mam zrobione.. już nie mogę się doczekać tych Świąt:-)...
Dziekuje Lilu19 za info, zobacze co mi w Polsce powie ginekolog:-)
.
Dziewczyny ja musze uciekac:-(Spedzilam tu dobre pare godzMoze pozniej jeszcze zajrze.MOZE ,bo rano o 5.30 wsteje do pracy:-
-( a mamy zamiar z mezem ogladnac jakis film jeszcze dzisiaj
Tak fajnie sie z wami rozmawia
3majcie sie papapapapap
Witaj Marzenixx :-)czesc kobity! dawno mnie tu nie było ale ogłaszam wszem i wobec ( zwłaszcza tym które mnie pamiętają :-)) że powracam i ruszam do boju od stycznia!!Od połowy miesiąca łykam folik i zagrzewam łapki do staranek
pozdrawiam wszystkie i przepraszam że tak ni z gruszki ni z pietruszki ale tyle jest waszych postów że na nowo musze się wdrożyć tylko troszke wiecej czasu potrzebuje :-)
buziolki dla wszytskich :-)