Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wlasnie zrobilam :-) tyle ze teraz popoludniu i z tego wszystkiego nie powiedzialam w aptece by dala mi quick viu (czy jakos tak sie pisze z bobasem) i zrobilam a teraz czytam zastosowanie "testowac w dniu spodziewanej miesiaczki" wiec niewiem czy dobry test kupilam (czuly) ale po 4 min wyszla druga blada rozowa kreska slaba ale byla. Napisane by nie sprawdzac po 10min ale kreska pojawila sie prawie zaraz po 3-4. Nie wiem jutro pojde na bete spodzieway dzien okresu to 32-33 dc czyli 3-4 dni. Dzieki za odp. Nie ciesze sie bo juz 3 lata staran i nic mimo ze kazdy do tej pory test nawet na 2 dzien pokazywal 1 kreche. A co do bety jesli bylaby to ciaza to ktory tydzien 3? I jaka powinna juz byc beta
Wlasnie zrobilam :-) tyle ze teraz popoludniu i z tego wszystkiego nie powiedzialam w aptece by dala mi quick viu (czy jakos tak sie pisze z bobasem) i zrobilam a teraz czytam zastosowanie "testowac w dniu spodziewanej miesiaczki" wiec niewiem czy dobry test kupilam (czuly) ale po 4 min wyszla druga blada rozowa kreska slaba ale byla. Napisane by nie sprawdzac po 10min ale kreska pojawila sie prawie zaraz po 3-4. Nie wiem jutro pojde na bete spodzieway dzien okresu to 32-33 dc czyli 3-4 dni. Dzieki za odp. Nie ciesze sie bo juz 3 lata staran i nic mimo ze kazdy do tej pory test nawet na 2 dzien pokazywal 1 kreche. A co do bety jesli bylaby to ciaza to ktory tydzien 3? I jaka powinna juz byc beta min??

mam pytanie, jak to jest z temperaturą przed @? wiem ze na pewno spada około 1 dnia przed, ale czy najpierw jest jej wzrost a pozniej spadek? przez ostatnie kilka dni mialam 36,9 wczoraj i dzis 37,2? termin @ na wtorek-sroda.
Milego dnia przy okazji
Marzenixx witamy po przerwie i życze powodzenia![]()

Wlasnie zrobilam :-) tyle ze teraz popoludniu i z tego wszystkiego nie powiedzialam w aptece by dala mi quick viu (czy jakos tak sie pisze z bobasem) i zrobilam a teraz czytam zastosowanie "testowac w dniu spodziewanej miesiaczki" wiec niewiem czy dobry test kupilam (czuly) ale po 4 min wyszla druga blada rozowa kreska slaba ale byla. Napisane by nie sprawdzac po 10min ale kreska pojawila sie prawie zaraz po 3-4. Nie wiem jutro pojde na bete spodzieway dzien okresu to 32-33 dc czyli 3-4 dni. Dzieki za odp. Nie ciesze sie bo juz 3 lata staran i nic mimo ze kazdy do tej pory test nawet na 2 dzien pokazywal 1 kreche. A co do bety jesli bylaby to ciaza to ktory tydzien 3? I jaka powinna juz byc beta min??
Widze że zmagasz sie z tym samym problemem co ja PCO.Ostatnio byłam u innego Gin.i stwierdził że najskuteczniejszą metodą bedzie laparoskopia.Dziewczyny powiedzcie czy ktoraś z Was ma podobny problem?????Katarzynko a który to dzień cyklu? Przypomnij proszę.... wiesz jak jest nie u wszystkich jest tak samo z objawami.....
Czesc dziewczynki!
Zaczynam sie denerwowac...Gina mam dopiero 8 stycznia
a wczoraj w nocy to tak mnie jajniki (chyba to jajniki) zaczely bolec za az spac nie moglam i sie z bolu skrecalam, dopiero po nospie mi przeszlo... Boje sie o moja kruszynke :-( Napiszcie mi bardzo was prosze, czy takie bole sa normalne?
Widze że zmagasz sie z tym samym problemem co ja PCO.Ostatnio byłam u innego Gin.i stwierdził że najskuteczniejszą metodą bedzie laparoskopia.Dziewczyny powiedzcie czy ktoraś z Was ma podobny problem?????
Tikanis w pierwszym cyklu po laparo zaciazyla