Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to test Quick zakupiony Jeśli dzisiaj i jutro rano nie pojawi się @ to go rano zrobię i zobaczymy. Dam Wam znać co wyszło![]()
Witamja narazie nie mam @ ale jestem w gotowosci jakby cos. Chyba jutro ranko zrobie ten test wreszcie bo juz nie moge wytrzymac. W sumie to i tak nie wiem kiedy miala byc @ bo ostatnio mam cykle zaburzone. Ale zrobie jutro bo tak wypada dzien gdy zazwyczaj (27dni) mialam. Pozdrawiam
Ja dzis za to jestem w szoku, bo moj M, ktory mial dzis wolne zrobil mega zakupy i posmazyl nalesniki na krokiety, ba, zrobil nawet farsz. Sie mi chlopaczysko wrabia:-).
No to mamy dzien testowanek jutro...dziewczyny zaraz z rana prosimy o info...:-)
Migotka a ty myślisz że ja nie probowałam zarazić doroty? Niestety jak sie ma nieciekawe przejścia za soba to człowiekowi zawsze głupie myśli beda przychodzić do głowy...tłumaczenie że takie martwienie sie tylko szkodzi fasolce tez nie wiele daje...Dorota musi dotrwać do USG a jak już zobaczy jak serducho dziecka bije...powinno byc ok :-) no i może zacznie sie etap cieszenia z tej ciąży a nie tylko zamartwiania...tak jakby nasze nerwy cokolwiek mogły zmienić...
.
normalnie
.