reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Nenus jak usłyszę to od lekarza to i sobie namaluje:tak: Na razie wolę poczekać...

Majeczko, a kiedy Ty się do ginka wybierasz? A może podawałaś juz datę, tylko ja sierota przegapiłam, lub nie doczytałam? Trzymam kciuki :-D:tak: A potem dostaw sobie te kreseczki, bo coś widze, że "szewc bez butów chodzi":-)

Jeju dziewczyny ale produkujecie, zniknęłam tylko na chwilę i odczytać się nie mogę, aż boje się mysleć co będzie w poniedziałek jak wrócę do pracy i będę tu dopiero po 16:00, a ja na zakupkach byłam i kupiłam sobie śliczniutką torebkę i trochę nowej fajowej bielizny.

No to gratuluje udanych zakupków, Loretko! A ta bielizna to z gatunku takich, coby Mężusia uwodzić?:-D;-)

mama pati nie martw sie ..to tylko autko Kochana!! My kupilismy nasze nowe w salonie w pazdzierniku 07 a w listopadzie (13.11) nam autobus wchechał w D...e:-(na szczescie oc i ac mamy:tak:niekiedy tak jest pech poprostu!!

Kasiu, no ja wiem, że to tylko autko... Tyle że problem w tym, że nie nasze. Az mi się smutno robi, jak Tata to obejrzy :-(. Marzył o tym modelu od lat, dba o niego, a tu błotnik odarty...

Juuupi! Mamy piateczek! Ale sie jutro wyspie... i pojutrze tez :-).
Alez mnie wkurzaja w pracy:wściekła/y:. Najchetniej bym ja zmienila ale ze wzgledu na oczekiwana fasolke odkladam to z miesiaca na miesiac, bo wiem ze bede sie stresowac nowa praca. Ale w sumie teraz tez sie wkurzam wiec na jedno wychodzi:-). Musze podjac w koncu jakas meska decyzje. Troche mnie brzuch boli i juz sama nie wiem czy ze stresu czy na @ czy na co. Ble.

Loreta czy Ty pracujesz w branzy turystycznej:-)? Jestes babeczka full service!

Migotka - Wytrzymaj moze jeszcze troszkę w tej pracy, mam nadzieje, ze juz w tym cyklu sie udało, że ten ból brzusia o tym swiadczy. A w nowej pracy nigdy nie wiadomo jaką się umowę dostanie i jak to potem będzie z L4, z macierzynskim, wychowawczym, etc.
A co do Loretki, to ja bym powiedziała, ze branza medyczna:tak::-D. Zreszta Ona jest specjalistka obcykana w kazdej dziedzinie. :-D

reklama
Loreta czy Ty pracujesz w branzy turystycznej:-)? Jestes babeczka full service!
hehe, nie w turystycznej, tylko informatyka pomieszana z geodezją, ale uwielbiam sie włóczyć
Majeczko, a kiedy Ty się do ginka wybierasz? A może podawałaś juz datę, tylko ja sierota przegapiłam, lub nie doczytałam? Trzymam kciuki :-D:tak: A potem dostaw sobie te kreseczki, bo coś widze, że "szewc bez butów chodzi":-)

No to gratuluje udanych zakupków, Loretko! A ta bielizna to z gatunku takich, coby Mężusia uwodzić?:-D;-)

A co do Loretki, to ja bym powiedziała, ze branza medyczna:tak::-D. Zreszta Ona jest specjalistka obcykana w kazdej dziedzinie. :-D
Majeczka wybiera się do ginka we wtorek
Co do bielizny to noooooo własnie z tych hihi,

A na ostatnie zdanie odpowiem - co jest do wszystkiego to jest do niczego

a mi sie własnie @ skonczyła :-D :cool2::evil::rofl::tak:....niach niach ;-)

zaraz wyjde na jakąs nimfomanke :-)....jakos sie ogolnie sprawa dzieci ciązy i fasolke ostatnio nie zajmuje...oczywiscie staranka beda ale tak jakos nie mam czasu na rozmyslania na ten temat...a tu świeta nadchodza i w ogole...prezenty zakupy sprzatanie mycie okien..................................studia :baffled: i tak jakos czas leci...

Aha małe ostrzezenie laski....od dzis w nocy do poniedziałku bedzie wiał bardzo silny wiatr i bedzie zimno...za sprawa orkanu ktory bedzie przechodził przez Europe...wiec nie wyłazic z domu jak nie bedzie potrzeby...aha i ma spaść śnieg znowu :-D ostatnie tchnienia zimy

No to ide sie uczyc bo co mam innego robic...Miłego wieczorku i do jutra :*

adiva w takim razie to my wszystkie nimfomanki hehe;-)
Niedawno było Boze Nar a tu juz Wielkanoc:tak:szybciutko leci ojj szybciutko..
O wichurze tez slyszalam..:-(
Loreta no no no sexi bielizna to mezus bedzie zachwycony:-):-)
*Alicja* nioo taki los .. A ja mam termin @ dopiero za 9 dni .. a juz mnie tak boli wwwrrrr wredota niech idzie sobie na 9 miesiecy odpocząć;-)
Dorotko trzymaj mocno :-) Odpoczywaj kochana duzo jedz duzo owockow i zdrowo sie odzywiaj!Dobrej nocy !!
A jeśli chodzi o chodzenie spac wczesnie to ja tez lubie, w tygodniu chodze ok 21 a w weekendy raczej ok 23;-)
Ale wiecie co od tygodnia mam jakies dziwne problemy ze spaniem w takim sensie ze budze sie praktycznie co godzine - dwie i sprawdzam ktora godzina w komorce ehh a potem wstac nie moge
i nie stresuje sie naprawde..chyba ze to tak wewnetrznie!
Na szczescie mamy weekendzik wiec ide pod prysznic i zmykam do lozeczka :tak:a jutro przytulanki z mezusiem:zawstydzona/y:... juz kupil winko a ja cos pysznego przygotuje!
Chociaz raz odkad jestesmy malzenstwem spedzimy razem weekendzik:-):-):-)
Ale sie rozpisalam ... To dobranoc Dziewczynki !! Starajcie sie starajcie !!

Migotka - Wytrzymaj moze jeszcze troszkę w tej pracy, mam nadzieje, ze juz w tym cyklu sie udało, że ten ból brzusia o tym swiadczy. A w nowej pracy nigdy nie wiadomo jaką się umowę dostanie i jak to potem będzie z L4, z macierzynskim, wychowawczym, etc.

No, z nowa praca to nigdy nic nie wiadomo. Tu gdzie pracuje jednak dobrze mnie znaja (bo to juz trzy latka) i szef mimo ze wrednawy to wiele razy szedl mi na reke i nawet placil za jakies jednodniowe nieobecnosci. Poza tym mam umowe na stale, niemniej jednak gdyby mi sie zdarzyla zmiana pracodawcy i jednoczesnie fasolka to tutaj (w Anglii) prawo mnie baaardzo ladnie chroni. A poniewaz wieczorek mi milutko mija,zapominam juz o pracy a od poniedzialku wrzucam na luz:-)!

Adiva, @ poszla precz, oj to sie bedzie dzialo! Tez bym tak chciala nie myslec o starankach, ale doopka, zawsze sobie w pore przypomne!:-D:-D

Dorota jestes genialna:-D:-D:-D! Ciaza Ci sluzy, zrobilas sie wspanialomyslna:-)!Pewnie, ze facet moze mniec gorszy dzien oby tylko nie za czesto!:-p:cool2::laugh2::rofl:
Moze mu sie humorki ciazowe udzielaja?

Kasia, wspolczuje z tym budzeniem sie w nocy. Ja jak mnie cos wybudzi ze slodkiego snu jestem nieobliczalna. Moj nowy skosnooki sasiad juz cos o tym wie:-). Zycze spokojnej nocki!

Milego wieczorku dziewczyny!

Witam 77Ewcia.
Mój palec juz lepiej, choć jeszcze nie stawiam całej stopy na podłożu, a że latam po zakupy to i kostka mnie boli. Połamaniec jestem :-p.
Mam te testy wykrywające kiedy ewoluuję i nadal nie wiem kiedy. Śluz też nie odzywa się do mnie w tej sprawie zbyt jasno, a temperaturki nie mierzyłam. No nic, jakaś nierozwojowa jestem :-p.
Ostatnie staranka zpowodowały bóle mięśni brzucha u nas obojga od śmiania się - on połamany, ja obolała, Janek wybudzający się, rodzice łażacy po nocy do wc - nie dało się zachować powagi, zwłaszcza jak wyobraziliśmy sobie jak to wygląda z boku. :-D:-p:rofl::rolleyes:
Ząb świnia zaczyna mnie pobolewać :-(, niech poczeka jeszcze tydzień, teraz nie mam czasu!

Witam, wpadłam wyciągnąć do Was łapkę na przywitanie i już zmykam, bo @ daje mi dzisiaj w kość, a raczej w brzuch. Boliiiiiiiiiiiiii

reklama
No to ja też sie przywitam :-) Słońce nieśmiało wyglada zza chmur ale ogolnie dzien dzis u nas straaaaasznie leniwy...wszyscy jacys zakreceni chodza....

Loretko przytulam cieplutko i trzymam kciuki żeby przestało boleć i żeby @ poszła w cholere na najblizsze 9 miesiecy ;-) :-)

Załozyłam sobie konto na 28 i staram sie jakos prowadzić moj pierwszy wykres :-) zobaczymy ile mi z tego wyjdzie...

Miłej soboty dziewczyny :-D

Do góry