reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Hello.. ja wlasnie wrocilam z kolejnych zakupow;-) i wiecie co nie moglam i weszlam do Baby exclusive i ja juz chce dzieciaczka ... takie piekne rzeczy ubranka lozeczka a juz nie wspomne o wózeczkach ehh...
i kupilam tez przy okazji tescik ale jeszcze tydzien do testowania:tak:
Maniola Gratuluję !! zycze spokojnej ciązy dbaj o siebe !!
wanilia_sky ja tez pozdrawiam!! u mnie tez wieje i pada deszcz jest poprostu okropnie !! drzewa poprzewracane nawet jak wracalam ze sklepu to widzialam drzewo na aucie ehh, i parasol mi na drobny mak połamało:-( ale kupilam drugi;-)
Adiva super ze bedziesz na 28dni :-)
a zobacz u mnie .. LISTA
24. Agniesia25:) I I 03.10.08
25. monik75 I I 03.11.08
26. gosiaczek1973
27. KasiaJ82

Nie widzialam dawno gosiaczka wiec nie wiem moze juz ma 2 kreseczki??

Pozdrawiam was wszystkie Starające sie :-):-)

reklama
Moniola ogromne gratulacje! Dbaj teraz o siebie!
Adiva no no podziwiam za mierzenie,temperaturki, ja sie moze zabiore za to kiedys... Wiem ze warto, ale nie moge sie zmobilizowac.
Kasia ja sie zawzielam i tesciku nie kupuje,az do momentu kiedy bedzie naprawde potrzebny:-). Apteke mam tuz pod domem wiec...

A tak w ogole to ta Magiczna Lista Staraczek przestaje mi sie podobac... Albo musza tam zaistniec jakies inne prawidlowosci albo mnie w najblizszej i tej dalszej przyszlosci nic nie czeka. No zadna fasolka sie nie ma prawa pojawic:-(. Sie moglam wczesniej tu zapisac!

gosiaczek sie udziela ale w innym temacie...:-) ale ani słowa o starankach...

Z tym moim 28 dni to poki co czarna magia...mierzenie tempki tez bedzie trudne bo ja mam tak dni rozregulowane że raz wstaje o 8 a raz po 12...no ale jak sie ucze do 3 nad ranem to ciezko potem wstac skoro świt...nie wiem zobaczymy co to z tego wyjdzie...

ide sprzatac mieszkanko...potem mężuś pieczeń robi i wieczorkiem rozpoczynamy starania :-D (tak wiem jeszcze nie ma dni płodnych ale kto powiedział ze tylko w płodne wolno :-D :-D )

Migotko hehe ja sie smieje z ta lista chociaz ostatnio po kolei dziewczynki fasolkują;-);-)
Ja kupilam tescik tylko dlatego ze mam daleko do apteki.. a bylam w supermarkecie w aptece i tak jakos Quicka kupilam ;-)
Trzymam mocno za Ciebie kciuki, testujemy w tym samym czasie oby nam sie udalo !!!

Witam, witam! No to nie będę odosobniona, jak napiszę, że i u nas Emma szaleje. Jakieś dwie godzinki temu mielismy burze z gradem. Ja zakupki zrobiłam rano, wiec teraz siedzimy w domku i się wygrzewamy. Piec CO jakoś udało się wskrzesić i może jeszcze trochę posłuzy:) Jak na razie nie zepsuło się nic nowego, wiec jestem cała rada. Chociaz jak to mowią, nie chwal dnia przed zachodzem słonca :) Wiec wieczorkiem zdam relację z ewentualnych, nowych usterek.

Adiva - No, ja już wczoraj swojego dorwałam :) I żeby uczcic rozpoczęcie letniego sezonu starań, stworzyliśmy sobie romantyczną atmosferkę w blasku świec. Mmmmmmmmmmmmm, dzis chyba też zapalę :)....... PS: Powodzenia na 28 dni!

Moniola - Gratulacje! Ciesze się bardzo i zyczę spokojnej ciąży, by Fasolenka rosła jak na drożdżach.

Kasia J82 - Eh, ja też sie zawsze rozczulam w takich sklepach... A ubranek po Patuni nawet nie chowalam zbyt głęboko. Czekają sobie uprane, poskładane na kolejne Maleństwo... Nie przypuszczałam, ze przyjdzie mi tyle czekać... Zawsze myslałam, ze najtrudniej zajść w pierwsza ciażę, bo nawet człowiek nie wie, czy jest płodny. A tu d..a blada, widzę, że w kolejną jest jeszcze trudniej...I coraz bardziej mnie juz dusza boli, od tego wygladania Fasolki...

Moniola kochana.......GRATULUJE CI Z CAŁEGO SERDUCHA !!!!!! Świetnie że ci sie udało...dbaj o siebie i fasolke....spokojnej ciąży i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo zdrówka i uścisków :-) :-) :-)

Moniola bardzo się cieszę, że ciąża potwierdzona GRATULACJE!!!!!

Teraz dbaj o siebie i małą fasolkę. Dużo zdrówka!!

Maniola Gratuluję

Gratuluje MONIOLA !!!!!!!!!!! super wiesci!!!!!!!!!!!

Maniola Gratuluję !! zycze spokojnej ciązy dbaj o siebe !!

Moniola ogromne gratulacje! Dbaj teraz o siebie!

Gratulacje Maniola!

Moniola - Gratulacje! Ciesze się bardzo i zyczę spokojnej ciąży, by Fasolenka rosła jak na drożdżach.

Dziękuję Wam wszystkim bardzo bardzo serdecznie, jesteście przekochane :-D:-D:-D

Przez najbliższe 2 tygodnie siedzę w domu, kuruję się z przeziębienia i odpoczywam. Cały czas nie mogę uwierzyć że rozwija się we mnie nowe życie :-) Wydaje mi się to zbyt piękne i takie nierealne. Dlatego tez prosze nie wpisywać mnie na żadną listę dopóki nie będzie po wizycie u lekarza 14.03. Musze to od niego usłyszec że Fasolka fakycznie jest tam i rośnie.

Cały czas będę mocno trzymać kciuki za pozostałe Staraczki, żebyście też zobaczyły te upragnione 2 kreseczki. Buźka ogromna!

reklama
Do góry