Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiedzialam,ze ewulka zafasolkowała55. kształt_zapachu I I 01.10.08
56. ewulka123
57. R.usałka
58. agnieszka677
59. adiva
60. monikaaa2
61. joasia1974
62. Julitka
63. barefoot
A ja probowałam sie dopatrzyć jakiejs prawidłowosci w tej liscie...i jak narazie wiem tylko tyle że ewulka juz ma dwie kreski...przynajmniej tyle sie z postów doczytałam...R.usałka sie nie udziela ostatnio cosik...a agnieszka ma tyle postów że nie chciało mi sie czytacw efekcie wiem że nic nie wiem...ale co tam jest ok....
przez tą wichure net mi pada![]()
to przez to,ze niektóre dziewczyny najpierw chca zapisać sie do listy,a pozniej nikogo nie informuja,ze się udalo!
Trzeba to zmienic-tak być nie moze!!!
U mnie dziś pochmurno...w nocy wiało,ze hoho... Co do naszej staraczkowej listy jak pisałam w poprzednim poście tak byc nie może. Dlatego teraz dluzej będę zastanawiala się nad przyjeciem kogos nowego do naszej listy (to nie byle co-wszystkie staraczki sa z niej dumne i czekaja na swoja kolej:-)) Nie moze być tak,ze X tu wpadnie tydzien popisze i X z nami nie ma

Staraczki są tu cały czas...Dlatego inforuję,ze popatrzę na ta liste rygorystycznie i ją wyremontuje ( X które sie nie pojawiaja musimy odjac-co wy na to?)
mam nadzieje ze lotnisko sie skonczyło juz ;-)Witajcie no wreszcie moge wam powiedziec ze jestem w ciazy i jak narazie wszytsko jest oki.

mama dawała nam koc....rozkładalismy go w gościnnym...koc na krzesłach...wnosilismy tam połowe domu...matke za reke...gasilismy swiatło i tak poł dnia spedzalismy...a tata chodzi na zewnatrz i nas straszył ze niedzwiedz idzie
oj jak ja kocham te wspomnienia....Witam w niedzielny poranek.U nas tez wieje,tylko psy zmusily mnie do wyjscia z domu.Na szczescie juz nie padaPrzechodzilam obok apteki,ale byla zamknieta,moze to lepiej...
Pozdrwaiem was cieplutko
to ta druga kreseczka będzie juz lepiej widoczna