Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dziewczynki zyje jak tylko wrocilam ze szpitala to od razu do was nawet sie
nie rozpakowalam jednym slowem dalej jestem w ciazy i niby jest oki
pisze niby bo jestem szczesliwa ale mam pewne obawy w poniedzialek na usg
powiedzieli mi tylko ze nie ma serduszka.Miesiaczkowo to piwinnam jutro zaczc 7 tydzien ale ze mam nieregularne to lekarze kazali czekac i dzis mialam usg i
uslyszalam tak: pani moze isc dzis do domu moim zdaniem jest tu wszystko dobrze
pokazywal mi cialko zolte powiedzial ze wszystkie elementy ciazy sa prawidlowe i ze cos tam sie rusza ale to za male aby stwierdzic czy to serce powiedzial ze
to chyba 5 tydzien zapisal duphaston i do domu poszlam .Dzieki dziewczynki za troske

No Electra idzie ku lepszemu, Dorota w domu, u Lorety tez bedzie dobrze i u nas tez. Ja bym jeszcze mogla posmecic, bo mnie na @ zaczyna krecic, czyli nici z testowania. Ale nie bede smutasem. Na razie nie bede.

Dziewczynki tak tylko troche was poczytalam :-) dziekuje wam ze sie o mnie martwilyscie i modlilyscie ja plamilam tylko w drodze do szpiatala i od tamtego momentu juz nic :-).
Ciesze sie baaaaaaaaaaaaaaaaardzo ze lekarz mowi ze jest oki ale troche i tak jak zwykle sie martwie ale musze wierzyc ze sie pojawi serduszko a moze to co mu sie dzis na usg ruszalo
to juz bylo serduszko i bedzie oki :-) troszke mnie brzuch boli i mnie to martwi a nie bolal mnie
prawie wcale w szpitalu a teraz mnie pobolewa wiec ide sie polozyc :-) jak bede miala sily to zajze
do was wieczorem :-) ale sie za wami STESKNILAM :-) pa

wlasnie wyslalam mu maila do pracy,zeby go troche zmotywowac, trzymajcie kciuki:-)