Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dziewczynki zyje jak tylko wrocilam ze szpitala to od razu do was nawet sie
nie rozpakowalam jednym slowem dalej jestem w ciazy i niby jest oki
pisze niby bo jestem szczesliwa ale mam pewne obawy w poniedzialek na usg
powiedzieli mi tylko ze nie ma serduszka.Miesiaczkowo to piwinnam jutro zaczc 7 tydzien ale ze mam nieregularne to lekarze kazali czekac i dzis mialam usg i
uslyszalam tak: pani moze isc dzis do domu moim zdaniem jest tu wszystko dobrze
pokazywal mi cialko zolte powiedzial ze wszystkie elementy ciazy sa prawidlowe i ze cos tam sie rusza ale to za male aby stwierdzic czy to serce powiedzial ze
to chyba 5 tydzien zapisal duphaston i do domu poszlam .Dzieki dziewczynki za troske

No Electra idzie ku lepszemu, Dorota w domu, u Lorety tez bedzie dobrze i u nas tez. Ja bym jeszcze mogla posmecic, bo mnie na @ zaczyna krecic, czyli nici z testowania. Ale nie bede smutasem. Na razie nie bede.

Dziewczynki tak tylko troche was poczytalam :-) dziekuje wam ze sie o mnie martwilyscie i modlilyscie ja plamilam tylko w drodze do szpiatala i od tamtego momentu juz nic :-).
Ciesze sie baaaaaaaaaaaaaaaaardzo ze lekarz mowi ze jest oki ale troche i tak jak zwykle sie martwie ale musze wierzyc ze sie pojawi serduszko a moze to co mu sie dzis na usg ruszalo
to juz bylo serduszko i bedzie oki :-) troszke mnie brzuch boli i mnie to martwi a nie bolal mnie
prawie wcale w szpitalu a teraz mnie pobolewa wiec ide sie polozyc :-) jak bede miala sily to zajze
do was wieczorem :-) ale sie za wami STESKNILAM :-) pa

wlasnie wyslalam mu maila do pracy,zeby go troche zmotywowac, trzymajcie kciuki:-)