Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj Ewelinko i serdecznie gratuluje dwoch kreseczek na tescie i fasolki pod serdeuszkiem:-)Witam wszystkich bardzo serdecznie
Mam 27 lat, od 4 lat jestem mężatką. DO szczęścia brakowało mna tylko maleństwa. Przez szereg lat staraliśmy się o dziecko, lecz niestety każdy kolejny miesiąc okazał się wielką porażką. Rok tem po zrobieniu szczegółowych badań okazało się , że mam policystyczność jajników... Zaczęłam przyjmować hormony... Ciągle wierzyłam, że w końcu nam się uda. Ta wiara dodawał mi sił do życia i walki o maleństwo...
Wczoraj zrobiłam test ciążowy - pojawiły się na nim 2 upragnione kreseczki... Jeszcze do końco nie mogę w to uwierzyć! Jesteśmy bardzo szczęśliwi... Jednak nie chcę się jeszcze zabyt mocno nastawiać... Zrobię w poniedziałek BHCG a w środę ma wizytę u lekarza. Mam nadzieję, że usłyszę , że jestem w ciąży...
Pozdrawiam
Ewelina
:-)
pozdrawiam .Dbajcie o siebie i dawaj nam znac jak po wizyciea to z ciebie marzycielka nocna..................Sny erotyczne....eeee...no wieszsie wydało qrde
Wróciłam z zajęć...lece sie pakować i jade do rodziców...
Do poniedziałka :-)
ja zazwyczaj moich snow nie pamietam........a szkodaAle sobie oczka zmoczyłam....Żaklinko...Ciebie chyba same Anioły osobiście na Ziemie dostarczyły...bo aż trudno uwierzyć że na świecie są tak wspaniałe osoby jak Ty....Pati ma najcudowniejszą mamę :-)
Dziekuje Ci za te słowa....
Witajcie, jestem.......
Bardzo Wam dziękuję za tyle pięknych, ciepłych i dobrych słów.
Co do moich smutków to cóż, jak człowiek straci rękę to już mu nie odrośnie, to samo jest z moimi jajeczkami. Już się z tym pogodziłam, żyję dalej i doceniam ten dar od Boga, który mam w domu - mojego synka.
Witajcie !!!
Zycze Wam wszystkiego co najpiekniejsze -fasolek w Dzien Kobiet!!
U mnie niestety nie bylo testowanka - @ przyszla wczesniej niz sie spodziewalam ale nie mialam naprawde objawow na @ ...
Mialam wam napisac jesli @ przyjdzie co zrobie -jednak ide na rozmowe z Dyrektorem zobaczymy co mi zaproponuje i wtedy zdecyduje czy zmienic prace!! na szczescie tylko 6 miesiecy nie byloby staranek wiec nie tak zle!!
Chociaz wiecie jak bardzo pragne malej istotki ojj bardzo bardzo .. ale przeciez trzeba jej zapewnic godne zycie![]()
Miłego weekendu z Rodzicami, Kochana! Do poniedziałku!Sny erotyczne....eeee...no wieszsie wydało qrde
Wróciłam z zajęć...lece sie pakować i jade do rodziców...
Do poniedziałka :-)