Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nastepnym razem będą dwie:-)Dzis bylo testowanko i niestey dwoch kreseczek nie zobaczylam:--
-(
Witajcie, jestem.......
Bardzo Wam dziękuję za tyle pięknych, ciepłych i dobrych słów.
Co do moich smutków to cóż, jak człowiek straci rękę to już mu nie odrośnie, to samo jest z moimi jajeczkami. Już się z tym pogodziłam, żyję dalej i doceniam ten dar od Boga, który mam w domu - mojego synka.
Jeszcze tylko w poniedziałek czeka mnie ogłoszenie wyroku - idę do gina i tyle.
Adiva ja Ci dam podarowanie sobie obserwacji, jak zaczęłaś to idz dalej, ile mogę tyle pomogę w analizie wykresu.
Co do twojej gorączki w nocy to w nią nie wierzę. Jak się ma sny erotyczne w nocy to się jest rozpalonym hehe
Clo czyli Clostilbegyt to lek, który daje kopa jajnikom, żeby lepiej pracowały i wypuszczały pęcherzyki. Mam nadzieję, że nie będziesz musiała nigdy brac tego świństwa bo lek ten ma pół strony działań nieporządanych, z czego 80% się sprawdza.Loreta...dokładnie lekarz mi kazał robic te badania w 3dc ale nic nie mówił o powtorzeniu ich pozniej
leków nie biore jak narazie kuruje sie domowymi sposobami ale jutro ide do POZ zeby mnie osłuchała.
a co to jest CLO bardzo przepraszam duzo nie wiem :/
Gratuluję ogromnieHhejooo!!!!!! byłam tu kiedyś i znowu wróciłam sie pochwalic...bede mamusią....mam dwie kreski i to na dwóch testach @ nie ma i czuje powiększoną macice: tylko jeszcze do learza sie musze wybrac;-);-);-) :*

Ja wciąż trzymam kciuki za Ciebie! 

Jak dla nas to musza zaczac przylatywac stadami!Dobrze dziewczyny, że jesteście tutaj i zawsze można liczyć na ciepłe słowa i otuchę w trudnych chwilach! Właśnie na necie wyczytałam, że do Polski przyleciał pierwszy bocian. Życzę wszystkim nam, aby kolejne zawitały do naszych gniazdek![]()