Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dorotko kochana, jestem z Toba i modle sie za Ciebie i Kruszynke. To jeszcze bardzo mloda ciaza i wszystko moze sie zdarzyc. Przeciez na wypisie napisali, ze serduszko jest. Tak duzo zalezy od jakosci sprzetu.Dzieki dziewczyny ja dzis ide do swojego gin na 18.40 juz sie nie moge doczekac ale tez cholernie sie boje wyroku na moim dziecku.
Moje zycie nie ma a raczej nie bedzie mialo juz sensu :-(.
Bede miala juz 2 aniolkow w niebie:-
-
-
-(.
Zyc mi si nie chce i nie wiem co ze mna bedzie bo ja juz widze ze warjuje,
ale nie smuce wam wy macie sie cieszyc ze sa 2 kreseczki a ja
sie sama bede dolowac smiercia moich 2 dzieci :-(
Witajcie kochane :-)
Pomału wracam do zdrowia. Teraz jak na złość mężuś się zaraził i w domku mamy istny szpital![]()
Nie dam rady nadrobić Waszych postów, więc proszę o wybaczenie że narazi nie odpisuję Wam.

dzieki bogu ma teraz cudowna fasolke o która tez sie martwie całymi dniami ( jak nie mam co robic, to głupoty mi do łba przychodza)
ale kochany mamucik mnie od razu do wyrka wysłał....nafaszerował jakimis cudnymi zupkami i dziś juz jest super...:-)...a i jestem z siebie dumna bo na obiad zrobiłam roladki :-) młode ziemniaczki z koperkiem sosik...i kapuste kiszona na maśle...pyyyyycha :-)
No to ide na ten spacer...