Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wanilia_sky, czemu do bani? Wpadaj do nas czesciej, cos poradzimy na smuteczki.Witajcie dziewczynki. Ostatnio mało tutaj bywam bo samopoczucie do bani. Ale co dzień was czytam
Mama pati, trzymaj sie slonko, bardzo brakuje mi Twoich postow. Mam nadzieje, ze znow na stale zagoscisz na BB. I nie pisz "w Waszych sprawach", Ty jestes z tej samej bajki:-).Witam moje drogie Panie,
Jejku, ale mi ostatnio jakoś nie udaje sie bywać na BB...Raz, że na duszyczce mi wciąż ciężko i pewnie nic bym Wam radosnego nie potrafiła napisać i tylko bym smęciła o swoich dołkach...Nic mnie ostatnio nie cieszy i prawie kazdy powód doprowadza mnie do lez...
Nie wiem, kiedy ponadrabiam Wasze posciki... Kiedy znowu będę tak fajnie na bierząco w Waszych sprawach...
Dziewczyny wrocilam od gina ale nie swojego tylko innego :-) dzidzia urosla ponad 3 mm
jestem dokladnie w 7 tyg i 3 dni i dzidzia ma 12,6 mm czyli wymiary sa dobre :-)
SERDUSZKO BIJE CIAZA JEST ZYWA ale mam zagrozenie poronieniem :-( i mam kategorycznie
lezec i wstwac tylko do sikania itp :-) ciesze sie strasznie ale nadal sie boje i juz
tak starsznie sie marwie i boje sie jak znow zaczne plamic choc modle sie by to nie nastapilo bo ja
sie tyle nerwow najem :-( .
Gin powiedzial ze ciazy bylaby super jakby wogole nie bylo plamien bo ich nie powinno byc

teraz powinnam dostać 19 okres i czekam nie robiłam testu bo to bez sensu tak sie boje że nic nie wyjdzie
będę czekać jak tylko ciocia przyjedzie dam wam znać .... oby nie