reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

W tym momencie nie potrafię się cieszyć.Mam w głowie różne głupie myśli ( że może faktycznie mogliśmy trochę poczekać...) Ale z drugiej strony to jest moje życie, i to ja podejmuję w nim decyzje. Jkaby nie było mam 25 lat, prawie 2 lata po ślubie, skończyłam studia, mam dobrą pracę i to w domu, mamy własne mieszkanie ( małe bo małe ale własne) no i kochamy się a to chyba najważniejsze...Rano aż ojciec do mnie przyjechał na rozmowę i wyskoczył z tekstem, że matka całą noc nie spała. A ja niby mogę spać...

Teraz przeczytalam ile masz lat hi wiesz co ja 22 marca skoncze 25 lat :tak:
3 marca z M obchodzilismy 1 rocznice po slubie :tak:.
Mamy prace oboje ale nie mamy mieszkania a mimo to dla nas najwazniejsza jest
dzidzia i damy jej wszystko najlepsze co tylko bedziemy mogli :-D.
Troche dziwni ci twoi rodzice ale coz i tak bywa ale nie denerwuj sie bo dziecko
mimo ze jest jeszcze fasolka to to czuje :tak: wiec MAMUSIU GLOWA GO GORY
DLA WLASNEGO DZIECKA TO ZROB

reklama
Nie smucisz nas po to tutaj jestesmy :tak: a rodzicami sie nie przejmuj :tak:.
Nie ladnie postapili ale sie nie martw moja mama tez byla zszokowana i krzyczala
na nas ze mialam isc do lekarza zanim zajde ( ja 7 miesiecy temu poronilam )
i tez nie byla zadowolona ale to moje zycie moja sprawa a i z czasem
mama sie cieszy.Tzn ona sie cieszyla od razu ale z opiekunczosci swojej najpierw
mnie okrzyczala bo martwila sie zeby nie skonczylo sie tak jak wtedy :wściekła/y:.
Zobaczysz oni sie z tym przespia i bedzie dobrze :-D a jesli moge zapytac
to ile masz lat skoro zachowalas sie niby jak smarkula czego jestem innym
zdaniem ???????????

Nie jestem taką smarkulą. Za kilka dni skończę 25 lat... A jeśli chodzi o rodziców to najlepsze jest to, że wczoraj troszkę inaczej zareagowali. Owszem, byli w szoku ale przejęli to na klatę. A dzisiaj taka akcja...

mam taka nadzieje naprawde :) a Ty ile sie starasz jak moge wiedziec?:)

Julitko to mój pierwszy cykl starania sie :-)właśnie rozmawiałam z koleżanką przz GG (ma dwójke dzieci)z pierwszym dzieckiem (dowiedziala sie w 3 miesiacu) brak okresu natomiast z 2 juz po tygodniu wiedziała ze zafasolkowała:-)wieć jeszcze mam nadzieje mi powiedziala ze jestem ale nie nastawiam sie na to...

Julitko to mój pierwszy cykl starania sie :-)właśnie rozmawiałam z koleżanką przz GG (ma dwójke dzieci)z pierwszym dzieckiem (dowiedziala sie w 3 miesiacu) brak okresu natomiast z 2 juz po tygodniu wiedziała ze zafasolkowała:-)wieć jeszcze mam nadzieje mi powiedziala ze jestem ale nie nastawiam sie na to...
mam nadzieje ze udało Ci sie :) ale zobaczymy? kiedy robisz jakis tescik ?

Witam :)
Lunia strasznie mi przykro, ze rodzice tak zareagowali, ale nie przejmuj sie na bb masz jakies 100 osob, ktore caly czas trzymaja za Was kciuki i mocno sie ciesza z Twojego zafasolkowania. A! no i wszytskiego najlepszego (przedwczesnie, ale nie wiem kiedy masz dokladnie ur) duzo zdrowka zycze :)
Phelania nadal trzymam kciuki za ten cykl :)
Julitko prosze grzecznie isc do lekarza i sprawdz co to za kulka.
A u nas swieta zblizaja sie wielkimi krokami, wiec trzeba brac sie do sprzatania, gotowania i pieczenia wiec biore sie do roboty, tym bardziej, ze przychodzi dzisiaj znajoma, a wiecie jak to w czasie sprzatania, jak sie zaczyna to sie robi wiekszy balagan niz byl :-D wiec mieszkania wyglada hmmm ... napewno nie czysto :-D
Pozdrawiam :-)

reklama
Witam :)
Lunia strasznie mi przykro, ze rodzice tak zareagowali, ale nie przejmuj sie na bb masz jakies 100 osob, ktore caly czas trzymaja za Was kciuki i mocno sie ciesza z Twojego zafasolkowania. A! no i wszytskiego najlepszego (przedwczesnie, ale nie wiem kiedy masz dokladnie ur) duzo zdrowka zycze :)
Phelania nadal trzymam kciuki za ten cykl :)
Julitko prosze grzecznie isc do lekarza i sprawdz co to za kulka.
A u nas swieta zblizaja sie wielkimi krokami, wiec trzeba brac sie do sprzatania, gotowania i pieczenia wiec biore sie do roboty, tym bardziej, ze przychodzi dzisiaj znajoma, a wiecie jak to w czasie sprzatania, jak sie zaczyna to sie robi wiekszy balagan niz byl :-D wiec mieszkania wyglada hmmm ... napewno nie czysto :-D
Pozdrawiam :-)

Dzięki kochana imienniczko:-)Urodzinki ma 27.03. A rodzicami już się mniej przejmuję. Trudno, wygląda na to, że to Oni nie są wystarczająco dojrzali. Dla mnie maleństwo jest najważniejsze i nie mam zamiaru się już denerwować. Super, że mam Was. Dzięki;-)

Do góry