Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
To ja tez zaczne sobie brac biore od czasu do czasu ale bede brala codziennieja brałam na kilka miesięcy przed, teraz przerwałam ale zamiesiąc zacznę z powrotem brać

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To ja tez zaczne sobie brac biore od czasu do czasu ale bede brala codziennieja brałam na kilka miesięcy przed, teraz przerwałam ale zamiesiąc zacznę z powrotem brać

aaa jeszcze pilas herbatkePiłam jeszcze herbatkę z pokrzywy
Duzo wczesniej bralas kwas foliowy? bo ja narazie nie bralam

aha ale bierzesz to jest najwazniejszeWłaściwie to zaczęłam brać jak już się dowiedziałam, że jest fasolka![]()
ale mam stresika malenka mowie Ci masakra heheh chociaz w horoskopie moja mama miala ze zostanie babcia hehehe smialysmy sie bo nie wierzymy w horoskopy 
aha ale bierzesz to jest najwazniejszeale mam stresika malenka mowie Ci masakra heheh chociaz w horoskopie moja mama miala ze zostanie babcia hehehe smialysmy sie bo nie wierzymy w horoskopy
![]()

dziekuje Ci malenka jutro rano zrobie i dam znac co i jakTrzymam tak mocno kciuki, żeby horoskop się sprawdził![]()
to jeden zrobic jutro a nastepny kiedy? 
dziekuje Ci malenka jutro rano zrobie i dam znac co i jakto jeden zrobic jutro a nastepny kiedy?
![]()