reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
:-)witajcie !!:-)
słoneczko pieknie świeci jest cieplutko!! ja wrocilam ze szkoły i miałam fajny spacerek poźniej:-)
Migotko miłego spacerku!! zobacz bocianki :tak::tak:nam sie przydadzą:-)
Joannazywanska23 witaj witaj!! Miłego dzionka Tobie tez zycze!!
Iwonaka hello co słychać? milego popoludnia!
Kluliczek to niezle jezdzisz Kochana!! :-)Wiadomo Jaś zadowolony bo miał jak na karuzeli:-)

Ja teraz poleze troszke poobijam sie bo po takim szkolnym weekendzie to nie mam na nic sily!! Mezus wraca wieczorkiem ok 20 wiec jeszcze mam duuuzo czasu:tak:
a jutro poniedzialek i wstawanie o 5 ... ale tez niedlugo testowanie tzn. bez testow bede poprostu wyrtwala i poczekam;-):-)
Pozdrawiam gorąco i życzę owocnych staranek !!

Kasiu, dzieki,spacerek bardzo udany, bociana zadnego w okolicy nie bylo, ale za to snilo mi cale stado bocianow wczoraj w nocy. Dziwne byly te bociany, bo wszystkie mialy otwarte dzioby. Moja interpretacja - upuscily juz tobolki:-D. Lapcie dziewczyny! A oprocz tych bockow snily mi sie tez dwa male tarzajace sie w trawie sloniki, jakis taki przyrodniczy ten sen mialam:tak:.

Witam,
Ale dzisiaj mamy piękny dzionek:tak:aż w domu nie chce siedzieć. Myślałam, że będę miała dużo zaległości a tu taka niespodzianka:szok: Chyba wszystkie dziewczynki ostro sie wzięły za staranka:tak:;-) W takim razie życze wszystkim powodzonka i 2 kreseczek:tak:
Ps: Kasiu, podziwaim. Ja bym nie wytrzymała bez testowania:zawstydzona/y:
Miłego dnia:-)

reklama
Do góry