reklama

Starające się 2008

reklama
My w zasadzie się nie staramy jeszcze....:-D Myśle, ze bezpieczniej po wycieczce..Dla tych, które nie wiedza kiedy owulacja, są testy owulacyjne- podobne działanie do ciążowych. Dziewczyny tylko nie myślcie o tym w kółko, bo na pewno się nie uda!!!!!

To czekamy, może za pierwszym razem się uda- tego Ci życzę
Ja mierzę temp, obserwuje śluz i szyjkę i testy owul i zobaczymy ale oczywiście seks zostaje ogromną przyjemnością :-)

Hej dziewczynki. Pomyślałam , ze czas do WAS dołączyć. Byłam w ciąży 3 razy, ale nie mam dziecka:-(. Pierwsze ciąże zakonczyły sie w 10 tygodniu, a trzecią donosiłam, urodziłam, ale Majeczka żyła 10 tyg.... Daliśmy sobie z mężem ostatnią szansę. W weekend majowy jedziemy w góry i może tam sie uda... Mam już doświadczenie, więc w miarę mozliwości służę radą. Proponuję dla Panów kupić rzeńszeń - niech połykają przez miesiąc i zobaczycie, że sie uda:-) Pozdrawiam
Witaj Kochana wsrod nas :tak: Bardzo mi przykro ze tak cierpialas :-( zycze Ci z calego serca zeby sie udało i wszystko bylo dobrze :tak: powiadasz rzenszen??

reklama
HMMMMM raczej za pierwszym to nie. Nam udaje się za 3 razem:-). Chciałabym zajść w ciąże do lipca, zeby rodzic w miesiącach zimowo - wioswnnych. Majkę rodziłam w sierpniu. Brzuch miałam 120cm szeroki i czułam sie jak hipek na pustyni:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry