Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kinguś- dzieki za odpowiedz, ja juz sama nie wiem.. nic juz nie wiem z tego bardzo pragnienia.. jedno wiem ze musze tak obsesyjnie przestac o tym myslec...
i bardzo wierze ze sie uda w najblizszych 3 mc-- bardzooo bym chciala..![]()

.
Normalnie półtorej godzinki luksusu;-)
Trzymajcie kciuki przez najbliższy tydzień
:-)Pozdrawiam serdecznie!!!

A co tam u was ciekawego??
Julitko czekam z niecierpliwością....miało być dzisiaj testowanko.Trzymam mocno kciuki
Agniesia za Ciebie również trzymam kciuki i wierzę że będzie dobrze
Niedługo znów zajżę i mam nadzieję że zastaną mnie same dobre wiadomości ;-) Trzymajcie się cieplutko.Pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie.Buziaki i miłego dzionka 
.
. No i jak zluzowaliśmy to myk, mamy rocznicową dzidzię :-).Kochana z twojego opisu wyglada ze wlasnie masz owulacje ,wiec wykorzystaj tokingus- dzieki kochanie za wsparcie, rzeczywiscie moze lepiej nie wyznaczac sobie zadnych norm.. jak bedzie to bedzieucze sie wciaz tego i wciaz sobie to powtarzam...
Maggie 2412 - dzieki za ta stronke- zaraz zobacze co tam ciekawego pisza.. wlasnie staram sie obserwowac moj organizm i zauwzylam ze w tamtym miesiacu tez przez kilka dni mialam takie bialawe uplawy cos ala bialko kurze.. ale w tym czasie choc tak mi sie wydaje byly to moje dni plodne do niczego z mezem nie dochodzilo...:/
w tym miesiacu powjawilo sie to samo wczoraj ale teraz to wykorzystamy.. hehe
po prostu cyztsa przyjemnosc a jak sie uda to 2 cele w jednym..
a co to moze byc jak boli mnie tak jak przed okresem podbrzusze choc na okres jeszcze nie pora?? co sadzicie??
i bierz Meza w obroty
trzymam kciuki.