Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
iwonka- buziaczek dla ciebie:*... a moj maz gotuje kapusniaczek.. i zaraz bedziemy jesc... a pozniej pewno na jakis spacer sie pojdzie..buziaki kochane
![]()
dla Ciebie tez;-) hmm kapusniaczek mniam, ja lubie mojemu pomagac(czyt.przeszkadzac
) w kuchni;-) milego spacerku, ciesz sie obecnoscia meza
:-) buzkiNapisz koniecznie jakie będą Twoje odczucia.
witajcie dizewczyny jak mija wam weekend ??? :-)
Do Kingus: obiecalam ze napisze pod koniec tygodnia jak czyje sie po CLOMIDZIE wiec jestemwiec tak: czuje sie dobrze, tylko troszke dolek lapie, zastanawiam sie tylko nad tym bo wogole nie bola mnie jajniki ( czasami je tylko poczuje ) kidys czytalam ze duzo dziewczyn skarzy sie na bol po clo
wiec teraz juz nie wiem czy to dobrze ze mnie nie bola czy zle
( czy brak bolu w jajnikach oznacza ze pecherzyki nie rosna ??? juz sama nie wiem
) Pozdrawiam serdecznie, milego weekendu, pa
nie ma wątpliwości przybyła @ale to nic bardziej sie z mężem postaramy w tym cyklu
![]()

) ale mysle ze dam rade
, wczesniej bywalo roznie, dlatego wzielam sie za siebie; a jak nie to od nast cyklu ide do gina i mysle ze z nim to juz sie uda :-) heh to znaczy nie z nim tylko z mezusiuem no ale on nam pomoze 
i przesylam moc i energie
ale zaglądam codziennie do was sprawdzic co slychac ;-)