Eve84
2 lata przerwy.....
Cześć Słoneczka
jejku dziekuje za te wszyskie piekne slowka w moim i małża kierunku az sie zarumieniłam
tikanis a co do dzięciątek to sie troszke boimy jaki wzrost osiągnął bo ja mam 175 a maż 190 i może być zabawnie

Czarownica_99 Witaj!
życzę miłego dzionka - dobrze ze to juz polowa tygodnia
Niczko odezwij sie i powiedz jak sie czujesz i w ogóle co sie dzieje i co gin powiedział!!!
nalemi Witaj! może zaczniemy staranka w tym samym czasie
jejku dziekuje za te wszyskie piekne slowka w moim i małża kierunku az sie zarumieniłam

tikanis a co do dzięciątek to sie troszke boimy jaki wzrost osiągnął bo ja mam 175 a maż 190 i może być zabawnie

Czarownica_99 Witaj!
życzę miłego dzionka - dobrze ze to juz polowa tygodnia

Niczko odezwij sie i powiedz jak sie czujesz i w ogóle co sie dzieje i co gin powiedział!!!
nalemi Witaj! może zaczniemy staranka w tym samym czasie

mojej przyjaciołce wyskoczyly plamy na pleckach
wysiedze pewnie 5 min na sloncu i sie schowam....ale nie macie mi czego zazdroscic,siedze na zwolnieniu bo juz mi sie szyjka(ta na dole) skraca wiec moze cos bedzie szybciej,poza tym mam bóle kości,stawow,rano czasem nie moge wstac z łóżka a obracanie sie z boku na bok zajmuje pare minut...takze niewesolo, a nudy mam takie ze chetnie bym wrocila do pracy,dobrze ze jest to forum,mozna czyms mysli zająć i dowiedziec sie nowych rzeczy no i poznac mile osóbki,ktorych tu nie brak...