Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hmm jutro robie test, zobaczymy, ale wogole czy to mozliwe zebym byla w ciazy??? wydaje mi sie to malo prawdopodobne...![]()

...... pojawiła się druga kreseczka, słabiutka ale jest :-). Skoro test wykrył w 30 dc ciażę to jutro idę na betę bo lepiej odczekac te 14 dni od owu.
i trzymam kciuki za wysoki wynik betki 
;-)Hej kobietki...troche mi zeszlo ale warto bylo...moj gin stwierdzil ze owulka byla i ze macica jest rozpulchniona a piersi faktycznie powiekszone..kazal mi 1 lipca zrobic bete i przyjsc na usg bo na jego oko to moze byc poczatek fasolki
)..byloby super gdyby sie udalo..a wyniki badan idealne
wiec teraz czekac na efekty staranek ..boje sie ze znow przyjdzie ta wredna @ i sie zalamie
((ale poki nie ma to jest nadzieja
)

i trzeba myslec pozytywnie i a nóż wredna @ nie przyjdzie przez kolejne 9 miesiecy i tego sie trzymaj 

już dawno nie miałam takich bóli, to pewnie przez tą całą sytuacje ze starankami, przynajmniej wiadomo kiedy była owulka

Ślicznie wyglądasz:-):-)jestem juz wdomku ;-) wklejam wam siebie jak kierzyłam suknię i sróbuje ja w oryginale z internetu wkleic i fotke jak wyglądają zaproszenia, ale obraczek niestety nie mam fotki a jak robie cyfrówką to takie masakra wychodzą że nic ni widać![]()