reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
agunia767- zobacz na suwaczku moim ile ja mam lat kochana,
ja mam cykle 30-31 dniowe.. @ glupia malpe mialam od 20 czerwca.. wiec jak myslicie kiedy przypadaja mi dni plodne??

tych wiosen nie masz az tak dużo i jeszcze wiele przed tobą :-) i napewno poznasz radość macierzynstwa :tak: a co do owulacji, to dodaj sobie do ostatniego dnia @ 10-12 dni i wyjdziej mniej wiecej termin owulki ( czyli koło 8-10 lipca)

magdalenka38, super wieści i już oficjalne gratulacje :tak::-D

nenius, a fryzurka fajna :tak: zmiana całkowita wizerunku, ale na pozytyw

trzymajcie sie ciepło i przyjemnej nocki życzę :rofl2:

Hej Dziewczyny ! Piękny dzień się zapowiada. Oby była to zapowiedź równie ładnego weekendu :-)

Czy któraś z Was wie może co to jest za badanie – TORCH ? Lekarz kazał mi to zrobić w laboratorium, a nie bardzo mogę znaleźć w Internecie ten skrut. Może miałyście cos takiego kiedyś zlecone ?

Ostatnia edycja:
magdalenka38- trzymam kciuki za spokojną ciażę, ja sobie policzyła, że jak wszystko dobrze pójdzie to bedę miała termin 3.03.09 ale jak znam siebie to urodzę w 38 tyg i bedzie to połowa lutego....
obie z siorka urodziłysmy sie w piatek w 37 tyg ciazy, ja wike tez w piatek urodziłam ....:-), zaczełam ostatniego dnia 37 a skończyłam pierwszego 38:-)

tikanis- mi sie wydaje, że raczej powinnaś odjac 12-14 dni od @ by ci owu wyszła...
zapisałam sie do gina na pt.4 lipca, zrobie sobie bete i moze małe usg ale pecherzyka może jeszce nie byc widać... czuje sie dobrze, mam spory apetyt - ale sernik mnie wczoraj zemdlił :-(
aaaa i dostałam właśnie 2bilety od szefa na dzisiejszy koncert Santany :-)))

reklama
Witam,
Nenius sliczie Ci w nowej fryzurce, moj Pawciu nie byl by zadowolony gdybym sciela wlosy, moze dlatego, bo sam ma do pasa :-D
Marzenix przesliczna sukienka, bedziesz piekna panna mloda :-)

A ja zaczelam sie juz nakrecac, wymyslilam sobie (albo i nie), ze piersi mnie bola, nawet nie tyle piersi co same sutki i sa troszke obrzmiale, a wczoraj mnie pobolewal jajnik, ale pewnie wiecej w tym mojego nakrecenia niz prawdy. Pozyjemy zobaczymy, ale faktycznie strasznie strasznie irytujace to czekanie na testowanie :-D
Pozdrawiam i zycze milusiego weekendu :-)

Do góry