reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Leganza gratulacje!!! Twój wykres też nie wygląda na pierwszy rzut oka książkowo (zwłaszcza w I fazie cyklu) więc daje nadzieję ;-) Teraz spokojnej ciąży życzę.

A u mnie może owu będzie, bo tak trochę mnie kuje w lewym jajniku, śluz jakiś jest, zobaczymy co wyjdzie z temperatują ;-)

reklama
witaj sofik ;-)
asus no ja tez sie zastanawiam co nich zwlaszcza czy rudka juz urodzila:confused: ale z tego co pamietam to mowila ze jej nie bedzie bo kompa naprawia czy cos takiego ale moze sie myle:sorry2:
leganza ogromniaste gratulacje z okazji fasolki!!!!!!:-D:-D

u mnie znów @ bezbólowo ,nie wiem skąd to sie tak pozmienialo:no:
a ja dalej jestem smutna:-(
tikanis, kinguś dziekuje dziewczynki za pocieszenie ale chyba zaczyna mi sie jakas depresja...:sad::sad::sad:beczeć mie się chce,nie myslcie ze ze wzgledu ze @ przylazła, b to nie to... sama nie wiem co dokladnie....

milgak
wkleiłam wykres, ponieważ sama myślalam, że i w tym cyklu sie nie uda biorąc pod uwage, że w dni płodne takiego typowego śluzu (kurze białko) nie było raczej bardzo wodnisty a do tego był raczej MĘTNY a nie przejrzysty bądź szklisty :eek: ale jak widać... mi sie udało w 3 cyklu starań:)

Leganza Gratulacje!!!

Ja mialam sluz taki niby bialy ale tez przezroczysty , zmierzylam temperature i zrobilam test owulacujny i wyszło ze to dzis ;-) ale mialam nosa atez mam cykl 26 dniowy...
Teraz czekam na test i nie dziwie ci sie ze nie mogłas wytrzymac ja tym juz dzis go zrobila ale wiem ze to nic nie da wiec i tak musze czekac a dzien sie ciegnie i ciegnie :sorry:

Sofik
ja zrobiłam też test dokładnie pre test czy jakos tak w 24 dc i wyszła mi bardzo blada wręcz tylko cień drugiej kreseczki widoczny pod odpowiednim kątek i to po czasie, ale jakoś uwierzyłam bo obejrzałam test który kiedyś robiłam a na nim nie było żadnej drugiej kreseczki nawet cienia, wiec mialam nadzieje:) a ten test w 24 dc to z porannego siusiania. A co do korcenia przez test żeby go zrobić szybciej to neistety mam ten sam problem załanczało mi sie ADHD choć i tak wiedzialam, że powinanm poczekać do rana ale życze powodzenia i silnej woli

Leganza Ja kupilam taki cały kompet testów 7 szt. 4 szt. wyszły bledne ale to przez to ze ja zle ten test robilam :sorry2: a ten 5 wyszedł pozytywny jak bym czula ze to bedzie dzis i ta ranna temperatura 36,8... teraz mam temeprature 37 ale to pomoc normalne...

W moim tescie pisze ze jak wyjdzie pozytywny to trzeba sie w tym czasie starac,jajeczkowanie moze nastapic w ciagu 24 -48 h
U mnie kreski były bardzo widoczne i do tego z boku wyswietlacza wyskoczyla usmeichnieta buzka:-D ze jest OK...

Super ze Ci sie udalo :-)

Milgak czekamy na winik testu !!!!!!!

A jakie robicie testy 6 czy 14 dniowe??????????????????

Sofik
Kurcze człowiek po czasie jest mądry, ale moge Ci podpowiedziec, że np. ja z mężem to pierwsze 2 cykle to praktycznie codziennie sie przytulalismy i nic a teraz co drugi dzien może plemniczki dojrzaly:-D a wtedy nie mialy jak bo byla produkcja masowa:-)

reklama
Hmmmmmmmm to fasolko rośnij na dużego i silnego dzidziusia.LEGANZA przed wami dłuuuuuuuuuga droga, gdyż zajść w ciąże to 1/2 sukcesu:tak:
Wróciłam z działki, ale mam tyle energii jeszcze, ze biore sie za sprzatanie pokoju komputerowego:-)

Do góry