Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ktoras z was pytala czy sperma wyplywa...mi zawsze!mam wrazenie że tam nic nie zostaje!Ale znalazłam patent: trzeba na brzuszku się klasc, jest to tez korzystne na droge plemniczkow w przypadku tylozgięcia!(wyczytalam na necie-napewno nie zaszkodzi)
:-);-)Ostatnio słyszałam od mojej koleżanki ze problemy z zajściem w ciąże mogą być powodem blokady psychicznej.Słyszałyście o czymś takim?

no to nareszcie wróciłam do Was kochane:-) Witam równiez nowe staraczki,pamietajcie ze mozecie na mnie liczyc,swoje tez tu przeszłam. Teraz odnajduje sie w roli mamy,bolą mnie cycuchy od karmienia, wyćwiczyłam sie w zmianie pieluch i jakos dalej probuje uwierzyc ze juz jestem mamą-wszystko to do mnie jakos nie dociera..... Trzymam za Was kciuki!!!!

Ja równiez sie dołącze również staram się o malenstwo i mam nadzieję ze za tydzień robiąc test bedą dwie kreseczkipozdrawiam
![]()

gratulacje, śliczny synuś:-)
bardzo WSZYSTKIM dziekuje za miłe słowa,dla mnie najwazniejsze ze synus jest zdrowyRudka gratulacje ślicznego masz bobaska.
synek podobny do taty, ma ciemne włoski i piekne duże czarne oczki ale ta karnacja to efekt zółtaczki,przez pierwsze dni ja przy małym wyglądałam blado,ale juz to mijaRudka pieknego masz synka!!!!! śliczności normalnie a jaka karnacja super!!! napisz cosik jak poród przebiegł i w ogole jak teraz jest juz z maluszkiem w domku?!![]()
ja tez stosowałam tę metodę i poskutkowałochyba ile ludzi tyle opini ................ bo ja częściej słyszałam aby leżeć na plecach ale z poduszka pod pupą i nogi do góry .
martwi mnie to ale stram sie myslec pozytywnie...
masło maslane...
, gratuluję kochana jeszcze raz 
Witam Was kochane dziewczyny..ja nie wytrzymalam i oto w 24dc zrobilam tes i ja zauwazylam taka cieniutenka kreseczke druga widoczna pod swiatlem a moj maz nic..i teraz tak mysle ze pewnie sobie wmowilam ze widze...poczekam jeszcze 4 dni i zrobie kolejny test...powiedzcie mi kiedy mozna zrobic bete i eskaze ona ciaze??bo moja kolezanka i sio twierdza ze juz po 3 dniach jak to jest??

Ja równiez sie dołącze również staram się o malenstwo i mam nadzieję ze za tydzień robiąc test bedą dwie kreseczkipozdrawiam
![]()
Aidzicha póki brak @ to zawsze jest nadzieja nie martw sie na zapas.Zobaczycie w te wakacje wszystkie sie doczekamy fasolek ja w to bardzo wierze.